ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

عراق: برای ایجاد تفاهم میان ایران و عربستان تلاش می‌کنیم

عراق: برای ایجاد تفاهم میان ایران و عربستان تلاش می‌کنیم وزیر امورخارجه عراق در گفت و گو با همتای عربستانی خود گفت: دولت عراق تمام روابط خود را برای ایجاد فرصت مناسب برای تفاهم بین تهران و ریاض به کار خواهد گرفت و از هیچ تلاشی در این خصوص مضایقه نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر «فواد حسین» در تماس تلفنی با «فیصل بن فرحان» در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرده و دلایل تاخیر در برگزاری دور دیگر مذاکرات با ایران را مورد بررسی قرار داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وزیر خارجه عراق در این تماس تلفنی به همتای سعودی خود گفت: «دولت عراق تمام روابط خود را برای ایجاد فرصت مناسب برای تفاهم بین تهران و ریاض به کار خواهد گرفت و از هیچ تلاشی در این خصوص مضایقه نخواهد کرد.»

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق دو وزیر تایید کردند که وضعیت کنونی در منطقه متشنج است و عراق باید نقش مثبتی در این برهه حساس تاریخی ایفا کند.

پیش از این قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق با انتشار پیامی در حساب کاربری توییتر خود اعلام کرده بود که گفتگو‌های ایران و کشور‌های منطقه به خوبی پیش می‌رود و استقبال بغداد از این گفتگو‌ها نشان از نقش مثبت و سازنده دیپلماسی عراق است.

ماه گذشته، یک مسئول عراقی که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق و قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی این کشور اقدامات گسترده‌ای برای زمینه سازی جهت برگزاری دور جدید دیدار‌های ایران و عربستان در بغداد انجام می‌دهند.

عربستان نیز در این راستا چندی پیش به ۳ دیپلمات ایرانی روادید اعطا کرده تا به این کشور سفر و فعالیت خود را شروع کنند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نیز از دیدار هیئت‌های ایران و عربستان در آینده نزدیک در بغداد خبر داده بود. پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجی‌گری عراق در بغداد برگزار شده و شرکت‌کنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خوانده و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند.

در همین راستا «جاوید رشید» روزنامه نگار و سردبیر نشریه جنگ چاپ اسلام آباد نیز اعلام کرد برقراری روابط دوستانه بین ایران و عربستان امری ضروری در شرایط کنونی است. خبر خوب برای جهان اسلام این است که روابط ایران و عربستان آرام آرام رو به بهبود پیش رفته و کدورت‌ها در حال از میان رفتن است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار