طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

عراق: برای ایجاد تفاهم میان ایران و عربستان تلاش می‌کنیم

عراق: برای ایجاد تفاهم میان ایران و عربستان تلاش می‌کنیم وزیر امورخارجه عراق در گفت و گو با همتای عربستانی خود گفت: دولت عراق تمام روابط خود را برای ایجاد فرصت مناسب برای تفاهم بین تهران و ریاض به کار خواهد گرفت و از هیچ تلاشی در این خصوص مضایقه نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۱۰۲۵

به گزارش راهبرد معاصر «فواد حسین» در تماس تلفنی با «فیصل بن فرحان» در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرده و دلایل تاخیر در برگزاری دور دیگر مذاکرات با ایران را مورد بررسی قرار داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، وزیر خارجه عراق در این تماس تلفنی به همتای سعودی خود گفت: «دولت عراق تمام روابط خود را برای ایجاد فرصت مناسب برای تفاهم بین تهران و ریاض به کار خواهد گرفت و از هیچ تلاشی در این خصوص مضایقه نخواهد کرد.»

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق دو وزیر تایید کردند که وضعیت کنونی در منطقه متشنج است و عراق باید نقش مثبتی در این برهه حساس تاریخی ایفا کند.

پیش از این قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق با انتشار پیامی در حساب کاربری توییتر خود اعلام کرده بود که گفتگو‌های ایران و کشور‌های منطقه به خوبی پیش می‌رود و استقبال بغداد از این گفتگو‌ها نشان از نقش مثبت و سازنده دیپلماسی عراق است.

ماه گذشته، یک مسئول عراقی که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق و قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی این کشور اقدامات گسترده‌ای برای زمینه سازی جهت برگزاری دور جدید دیدار‌های ایران و عربستان در بغداد انجام می‌دهند.

عربستان نیز در این راستا چندی پیش به ۳ دیپلمات ایرانی روادید اعطا کرده تا به این کشور سفر و فعالیت خود را شروع کنند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نیز از دیدار هیئت‌های ایران و عربستان در آینده نزدیک در بغداد خبر داده بود. پیش از این چهار دور مذاکره میان ایران و عربستان با میانجی‌گری عراق در بغداد برگزار شده و شرکت‌کنندگان در آن این مذاکرات را سازنده خوانده و از برگزار کردن مذاکرات بیشتر خبر دادند.

در همین راستا «جاوید رشید» روزنامه نگار و سردبیر نشریه جنگ چاپ اسلام آباد نیز اعلام کرد برقراری روابط دوستانه بین ایران و عربستان امری ضروری در شرایط کنونی است. خبر خوب برای جهان اسلام این است که روابط ایران و عربستان آرام آرام رو به بهبود پیش رفته و کدورت‌ها در حال از میان رفتن است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار