ترامپ انجام ام آر آی را تایید کرد، اما دلیلش را نگفت! اعزام هیات سوریه به روسیه برای فعال‌سازی خدمات کنسولی و اداری حمله دوباره وزیر اسرائیل به عربستان دِیلی کالر: ذخایر تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند

رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه

در پی ناآرامی‌ها پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران، وزرای خارجه عربستان و عراق در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر پیامد‌های این حملات را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۲۸۰۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیصل بن فرحان بن عبدالله، وزیر خارجه عربستان، تماسی تلفنی از فؤاد حسین، همتای عراقی خود دریافت کرد و دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی پیامد‌های حملات رژیم صهیونیستی به ایران و تاثیر این حملات بر منطقه را مورد بررسی قرار کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری سعودی «واس»، وزیران خارجه عربستان و عراق در جریان این تماس تلفنی در خصوص تحولات پیش روی منطقه به‌ویژه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و پیامد‌های آن بر منطقه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

دو طرف در جریان این تماس تلفنی بر لزوم تقویت هماهنگی‌های منطقه‌ای مشترک و تداوم مناسبات و همکاری مستحکم میان عراق و عربستان سعودی جهت مقابله با چالش‌های کنونی و حفظ امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

اخیرا رژیم صهیونیستی تجاوزی را با حمله به برخی مراکز نظامی و هسته‌ای ایران انجام داد که در پاسخ به این تجاوزات، ایران حملات موشکی گسترده‌ای را علیه اراضی اشغالی انجام داد که اهداف حساس این رژیم را هدف گرفت و خسارت گسترده‌ای بر جای گذاشت. حملات همچنان ادامه دارد و حملات موشکی ایران خسارت‌های سنگینی را به تأسیسات رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

در همین حال رسانه‌های عبری از افزایش تعداد کشته‌های صهیونیست بر اثر حملات ایران به اراضی اشغالی به ۱۱ نفر و بیش از ۶۰۰ زخمی خبر دادند که ۶ کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی مربوط به اصابت موشک ایرانی به بات یام (بت یام) و رحوفوت در شب گذشته بوده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: عربستان عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار