اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رایزنی عراقچی و فیصل بن فرحان در استانبول

رایزنی عراقچی و فیصل بن فرحان در استانبول وزیر امور خارجه ایران و همتای عربستانی در حاشیه نشست اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در استانبول دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی امروز (شنبه) ۳۱ خردادماه در حاشیه نشست اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در استانبول دیدار و گفت‌وگو کردند.

وزیر خارجه همچنین امروز با وزرای خارجه قطر و عراق دیدار و گفت‌وگوی کوتاهی نیز با هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه و ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن داشت.

وزیر امور خارجه پیش از این و در بدو ورود به استانبول برای شرکت در این نشست در اظهاراتی در جمع خبرنگاران گفت: این اجلاس از قبل برنامه ریزی شده بود در این تاریخ برگزار شود که با توجه به تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، ما درخواست کردیم جلسه ویژه‌ای در این خصوص برگزار شود که پذیرفته شد. امیدواریم بیانیه خوب و محکمی در محکومیت این تجاوز صادر شود.

وی همچنین گفت که در حاشیه این نشست با برخی همتایان خود، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و رئیس جمهور ترکیه دیدار خواهد کرد، افزود: از این فرصت استفاده خواهیم کرد تا صدای حقانیت مردم ایران و دفاع مشروع ما شنیده شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار