گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

عراقچی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران جنایت جنگی است

وزیر امور خارجه ایران گفت: رژیم اسرائیل بدون هیچ‌گونه دلیلی و با نقض تمام قوانین بین‌المللی، به تجاوز علیه ایران دست زد و ما مصمم به دفاع از حاکمیت خود هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی عصر روز جمعه در نشست کمیته حقوق بشر سازمان ملل در ژنو با بیان این که ما مصمم به دفاع از حاکمیت خود هستیم گفت: اسرائیل به ‌تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ما حمله کرد، درحالی که آن‌ها تحت نظارت بین‌المللی هستند.

امضاکنندگان توافقنامه ژنو مسئولیت تجاوز اسرائیل علیه ما را بر عهده بگیرند

وی تاکید کرد: ما خواستار آن هستیم که امضاکنندگان توافقنامه ژنو مسئولیت تجاوز اسرائیل علیه ما را بر عهده بگیرند.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما در معرض یک اقدام تجاوزکارانه ناعادلانه قرار داریم و نمی‌توانیم به اسرائیل و حامیانش اجازه دهیم اوضاع را وارونه جلوه دهند.

اسرائیل با نقض ماده ۲ شورای حقوق بشر، به ایران تجاوز کرد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: اسرائیل با نقض ماده ۲ شورای حقوق بشر، به ایران تجاوز کرد.

عراقچی همچنین گفت: ژیم صهیونیستی چندین مقام و شهروند ایرانی را در جریان حملاتی که زیرساخت‌های عمومی و بیمارستان‌ها را هدف قرار داده بود، ترور کرد.

وی ادامه داد: رژیم اسرائیل تأسیسات هسته‌ای ایران را که تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، بمباران کرد.

توجیه تجاوز، همدستی با آن است

عراقچی گفت : ایران مورد تجاوزی قرار گرفته که به هیچ وجه قابل توجیه نیست و توجیه تجاوز، همدستی با آن است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد : قرار بود ما در ۱۵ ژوئن با آمریکایی‌ها ملاقات کنیم تا به یک توافق بسیار امیدوارکننده در مورد برنامه هسته‌ای خود دست یابیم ، اما مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفتیم.

حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران جنایات جنگی است

وی تاکید کرد: حملات اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران جنایات جنگی است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر