توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

آخرین فرصت برای فریب خوردگان/ تا این تاریخ خود را معرفی کنید

دادستان تهران با اشاره به ارائه یک فرصت محدود به فریب خوردگانی که به نحوی با دشمن صهیونی همکاری داشته‌اند، گفت: این افراد تا فردا فرصت دارند با معرفی خود از رأفت اسلامی برخوردار شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران صبح امروز با حضور در دادسرای ناحیه ۳۳ (امنیت) تهران از شعب بازپرسی، دادیاری و بخش‌های مختلف دادسرا بازدید کرد.

صالحی در این بازدید ضمن ملاحظه پرونده‌های مربوط به عوامل صهیونیستی بازداشت شده، از مجاهدت‌ها و سرعت عمل نیروهای قضائی، امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی در شناسایی و دستگیری این عوامل تشکر کرد و ضمن ارائه ارشادات لازم به معاون دادستان و سرپرست دادسرای امنیت و قضات آن دادسرا، بر لزوم تداوم فعالیت شبانه روزی و ۲۴ ساعته قضات امنیت تا شناسایی تمام عوامل تروریست و مزدوران دشمن تاکید کرد.

دادستان تهران در این بازدید ضمن تشکیل جلسه با قضات دادسرای امنیت، تسریع در رسیدگی‌ها و قاطعیت در برخورد با عوامل دشمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن را مورد تاکید قرار داد.

دادستان تهران با اشاره به موضع شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ارائه یک فرصت محدود به فریب خوردگانی که به نحوی با دشمن صهیونی همکاری داشته‌اند افزود: این افراد تا فردا مورخ ۰۱/‏۰۴/‏۱۴۰۴‬ فرصت دارند با معرفی خود از عطوفت و رأفت اسلامی به میزانی که حاکمیت صلاح بداند استفاده کنند. در غیر این صورت و با اتمام این زمان، دادسرای تهران با شدت و قاطعیت تمام، با افرادی که کماکان بر موضع همکاری با صهیونیست‌ها اصرار ورزند مطابق مقررات مربوط به شرایط جنگ برخورد خواهد کرد.

صالحی در پایان بازدید ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به مقامات قضائی و کارمندان دادسرای امنیت تهران مجدداً تاکید کرد: ضمن رعایت دقت، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به تکمیل تحقیقات پرونده‌های مربوط به عوامل تروریست و مزدوران رژیم صهیونیستی اقدام کنند و بدانید که پیروزی نهایی قطعاً از آن ایران اسلامی خواهد بود./همشهری

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر