درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آخرین فرصت برای فریب خوردگان/ تا این تاریخ خود را معرفی کنید

دادستان تهران با اشاره به ارائه یک فرصت محدود به فریب خوردگانی که به نحوی با دشمن صهیونی همکاری داشته‌اند، گفت: این افراد تا فردا فرصت دارند با معرفی خود از رأفت اسلامی برخوردار شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران صبح امروز با حضور در دادسرای ناحیه ۳۳ (امنیت) تهران از شعب بازپرسی، دادیاری و بخش‌های مختلف دادسرا بازدید کرد.

صالحی در این بازدید ضمن ملاحظه پرونده‌های مربوط به عوامل صهیونیستی بازداشت شده، از مجاهدت‌ها و سرعت عمل نیروهای قضائی، امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و انتظامی در شناسایی و دستگیری این عوامل تشکر کرد و ضمن ارائه ارشادات لازم به معاون دادستان و سرپرست دادسرای امنیت و قضات آن دادسرا، بر لزوم تداوم فعالیت شبانه روزی و ۲۴ ساعته قضات امنیت تا شناسایی تمام عوامل تروریست و مزدوران دشمن تاکید کرد.

دادستان تهران در این بازدید ضمن تشکیل جلسه با قضات دادسرای امنیت، تسریع در رسیدگی‌ها و قاطعیت در برخورد با عوامل دشمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن را مورد تاکید قرار داد.

دادستان تهران با اشاره به موضع شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ارائه یک فرصت محدود به فریب خوردگانی که به نحوی با دشمن صهیونی همکاری داشته‌اند افزود: این افراد تا فردا مورخ ۰۱/‏۰۴/‏۱۴۰۴‬ فرصت دارند با معرفی خود از عطوفت و رأفت اسلامی به میزانی که حاکمیت صلاح بداند استفاده کنند. در غیر این صورت و با اتمام این زمان، دادسرای تهران با شدت و قاطعیت تمام، با افرادی که کماکان بر موضع همکاری با صهیونیست‌ها اصرار ورزند مطابق مقررات مربوط به شرایط جنگ برخورد خواهد کرد.

صالحی در پایان بازدید ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به مقامات قضائی و کارمندان دادسرای امنیت تهران مجدداً تاکید کرد: ضمن رعایت دقت، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به تکمیل تحقیقات پرونده‌های مربوط به عوامل تروریست و مزدوران رژیم صهیونیستی اقدام کنند و بدانید که پیروزی نهایی قطعاً از آن ایران اسلامی خواهد بود./همشهری

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر