اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه

سخنگوی قوه قضائیه گفت: با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه گفت: جلسه‌ای به‌صورت وبیناری در قوه قضاییه به‌ریاست معاون اول قوه قضاییه با حضور رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور برگزار شد، در این جلسه در دو محور قضایی و نظارتی دستوراتی که رئیس قوه قضاییه صادر کرده بود به رؤسای دادگستری‌ها، ابلاغ شد.
وی افزود: در بخش قضایی مقرر شد که شعب ویژه قضایی در دادگستری استان‌ها اعم از دادسراها و دادگاه‌ها تشکیل شود و به‌صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی رسیدگی شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: همچنین در خصوص نظارت‌های ویژه قضایی مقرر شد که پیش‌بینی‌های لازم برای حفظ امنیت اقتصادی جامعه و اموری که با مایحتاج مردم در ارتباط است، تدابیر لازم توسط دادستان‌ها اتخاذ شود به‌نحوی که از هر گونه اخلال احتمالی در بازار جلوگیری شود.

جهانگیر بیان کرد: در همین جلسه رؤسای‌کل دادگستری استان‌ها گزارشی در خصوص اقدامات فوق‌العاده قضایی که در یک هفته اخیر مرتبط با حوادث و عوامل رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ارائه کردند، به‌عنوان نمونه گزارش شد که در استان بوشهر با اقدام به‌موقع مردم، ۱۰ پرونده مرتبط با عوامل رژیم صهیونیستی تشکیل شده است و متهمان این پرونده‌ها شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: همچنین با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است، از دو متهم دیگری که در استان دستگیر شدند تعداد قابل‌توجهی سیم‌کارت و مقادیر زیادی وجوه نقد کشف شده که مرتبط با جریانات بیگانه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در یکی از استان‌های دیگر با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و امنیتی کشور، یک خانه تیمی شناسایی شد که تعداد ۵ تروریست خودشان را برای اقدامات تروریستی در تهران در این خانه آماده می‌کردند که با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و انتظامی ۴ نفر از این افراد دستگیر شدند و یکی از تروریست‌ها در زمان دستگیری اقدام به خودکشی کرد، از این افراد اطلاعات و اسناد قابل‌توجهی به دست آمد.

وی تصریح کرد: این موضوعات نشان داد که با حضور به‌موقع مردم در صحنه و کمک به عوامل انتظامی، نظامی، امنیتی و قضایی به‌سرعت شاهد شناسایی، دستگیر و برخورد قاطع با تعداد اندکی از کسانی که به‌عنوان وطن‌فروش و خائن که مزدوری رژیم صهیونیستی را می‌کنند، خواهیم بود./همشهری

کلمات کلیدی: دستگیری جاسوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر