رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد

جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه

جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه سخنگوی قوه قضائیه گفت: با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه گفت: جلسه‌ای به‌صورت وبیناری در قوه قضاییه به‌ریاست معاون اول قوه قضاییه با حضور رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور برگزار شد، در این جلسه در دو محور قضایی و نظارتی دستوراتی که رئیس قوه قضاییه صادر کرده بود به رؤسای دادگستری‌ها، ابلاغ شد.
وی افزود: در بخش قضایی مقرر شد که شعب ویژه قضایی در دادگستری استان‌ها اعم از دادسراها و دادگاه‌ها تشکیل شود و به‌صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی رسیدگی شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: همچنین در خصوص نظارت‌های ویژه قضایی مقرر شد که پیش‌بینی‌های لازم برای حفظ امنیت اقتصادی جامعه و اموری که با مایحتاج مردم در ارتباط است، تدابیر لازم توسط دادستان‌ها اتخاذ شود به‌نحوی که از هر گونه اخلال احتمالی در بازار جلوگیری شود.

جهانگیر بیان کرد: در همین جلسه رؤسای‌کل دادگستری استان‌ها گزارشی در خصوص اقدامات فوق‌العاده قضایی که در یک هفته اخیر مرتبط با حوادث و عوامل رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ارائه کردند، به‌عنوان نمونه گزارش شد که در استان بوشهر با اقدام به‌موقع مردم، ۱۰ پرونده مرتبط با عوامل رژیم صهیونیستی تشکیل شده است و متهمان این پرونده‌ها شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: همچنین با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشورهای اروپایی است، از دو متهم دیگری که در استان دستگیر شدند تعداد قابل‌توجهی سیم‌کارت و مقادیر زیادی وجوه نقد کشف شده که مرتبط با جریانات بیگانه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: در یکی از استان‌های دیگر با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و امنیتی کشور، یک خانه تیمی شناسایی شد که تعداد ۵ تروریست خودشان را برای اقدامات تروریستی در تهران در این خانه آماده می‌کردند که با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و انتظامی ۴ نفر از این افراد دستگیر شدند و یکی از تروریست‌ها در زمان دستگیری اقدام به خودکشی کرد، از این افراد اطلاعات و اسناد قابل‌توجهی به دست آمد.

وی تصریح کرد: این موضوعات نشان داد که با حضور به‌موقع مردم در صحنه و کمک به عوامل انتظامی، نظامی، امنیتی و قضایی به‌سرعت شاهد شناسایی، دستگیر و برخورد قاطع با تعداد اندکی از کسانی که به‌عنوان وطن‌فروش و خائن که مزدوری رژیم صهیونیستی را می‌کنند، خواهیم بود./همشهری

کلمات کلیدی: دستگیری جاسوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار