آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران

فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد

فرمانده سپاه عاشورا با بیان اینکه در دفاع مقدس دوازده‌روزه هیچ جاسوسی در آذربایجان شرقی دستگیر نشد، گفت: در اتفاقات و رویداد‌های مهم یک سخنگو برای ارائه مطالب حقیقی انتخاب می‌شود که در زمان جنگ هم روابط عمومی سپاه عاشورا وظیفه اطلاع‌رسانی را داشت و شایعاتی که درباره بازداشت جاسوس از استان وجود دارد، کاملاً کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 18
کد خبر: ۲۹۴۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار اصغر عباسقلی‌زاده عصر سه‌شنبه ۲۷ آبان در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، از برگزاری سه هزار عنوان برنامه طی هفته بسیج در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: بسیج نماد عشق به وطن و خدمت به ملت است و بسیجیان یعنی افرادی که در مقابل زورگویی دشمنان ایستاده‌اند و در راستای گرامیداشت هفته بسیج، سه هزار برنامه در استان داریم که ۹۰ برنامه شاخص و ۵۰۰ برنامه با اولویت دوم است.

وی با اشاره به همراهی مردم ایران در دو عرصه دفاع از مردم فلسطین، لبنان و یمن و جبهه مقاومت و همچنین همراهی با نیرو‌های مسلح در نبرد دوازده‌روزه، افزود: در جنگ دوازده‌روزه، دشمن به هدف خود نرسید، بلکه این ما بودیم که به هدف خودمان رسیدیم.

سردار عباسقلی‌زاده برنامه‌های شاخص این هفته را دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز، رزمایش اقتدار بسیجیان در قالب گردان‌های بسیجی، گشت رضویون، همایش اقتدار بسیجیان با حضور اقشار مختلف، برنامه‌های فرهنگی، جهاد خدمت‌رسانی، تأمین جهیزیه، یادواره‌های شهدا و بازدید از خانواده شهدا عنوان کرد و گفت: وقتی از بسیج می‌گوییم، منظورمان کسی نیست که کارت بسیج دارد، بلکه هرکس دلش برای ایران و انقلاب می‌تپد، بسیجی است.

وی همکاری، تعامل و ارتباط با اصحاب رسانه را نشانگر وحدت، همدلی و انسجام ملی در راستای پیشبرد اهداف ملی عنوان کرد و ادامه داد: هم‌افزایی با اصحاب رسانه نشانگر هم پیمانی دیگر با شهدا و نظام جمهوری اسلامی است.

وی بزرگ‌ترین دستاورد دفاع مقدس دوازده‌روزه را نمایش اتحاد و انسجام مردم در برابر رژیم منحوس صهیونیستی دانست و گفت: مردم ایران محکم، مقاوم و نیرومند در برابر دشمن صهیونی ایستادگی کردند و دومین دستاورد دفاع مقدس دوازده‌روزه پی بردن کشور‌های غربی و دشمنان نظام اسلامی به توان و قدرت نظام جمهوری اسلامی بود.

فرمانده سپاه عاشورا ادامه داد: مردم ایران اسلامی همواره در همه عرصه‌ها پای نظام و مقام معظم رهبری هستند.

وی به تبیین عملکرد بسیج برای مردم تاکید کرد و افزود: در طول سال، اقدامات ماندگار جهادی توسط ارگان‌های مختلف و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای ماندگاری نام و یاد بسیج و بسیجیان انجام می‌شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سپاه جاسوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار