وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟ واکنش صدا و سیما به بیانیه جبهه اصلاحات: هیچ‌گاه تریبون انعکاس تفرقه ایرانیان نخواهیم شد خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند

پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 25
کد خبر: ۲۸۱۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه به ریاست مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

رئیس جمهور در این ابتدای جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: جنگ پدیده زشتی است و ما هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده‌ایم، ولی با قدرت و آمادگی کامل در برابر تجاوز نباید بی‌دفاع ماند. من از همین جا از تلاش همه عزیزان، از نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، سپاه، ارتش و بسیج و اقشار مختلف مردم تشکر می‌کنم؛ این جنگ صفحه دیگری از رشادت و همدلی و همراهی را ایجاد کرد.

پزشکیان با بیان اینکه «دشمن با خیال خام خود روی همراهی مردمی حساب کرده بود»، تصریح کرد: رژیم اشغالگر قدس و حامیانش ۱۲ روز حمله کردند و البته ما هم دفاع کردیم و پاسخ آنها را دادیم، اما مهمتر این بود که مردم یک صدا ایستادند و از تمامیت ارضی خود دفاع کردند. حمله دشمن به صدا و سیما و برخی مراکز دیگر نشان داد که دشمن به دنبال ایجاد بلوا در داخل بود که موفق نشد و امیدوارم که این جنگ ما را بیدار کند.

رئیس جمهور اضافه کرد: شبکه‌های اطلاعاتی بیگانه و دشمن به دنبال ایجاد آشوب در داخل بودند و هر کاری کردند که کشور به هم بریزد، اما مردم و نیرو‌های مسلح و هنرمندان و چهره‌ها و سیاسیون و حتی برخی زندانیان و آن سیاسیونی که از نظام و حکومت گله داشتند هم یکصدا از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند و این خیلی با ارزش است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه «باید قدر این مردم را بدانیم و کاری کنیم که باور کنند ما به دنبال خدمت به آنها هستیم و دست از اختلاف برداریم و دست به دست هم دهیم و برای عزت و سربلندی کشور تلاش کنیم» یادآور شد: رژیم صهیونیستی کاری کرد که ما بیشتر از پیش متوجه شویم که این، "همه" مردم ایران هستند که می‌توانند از کشور دفاع کنند نه یک حزب و یک اقلیت و دسته‌ای از مردم. دیدیم که در این جنگ ایرانیان از همه اقشار و گروه‌ها حتی آنها که خارج از کشور هستند از ایران دفاع کردند.»

رئیس جمهور بر کنار گذاشتن نگاه‌های تنگ‌نظرانه در انتخاب مدیران و مسئولان تاکید کرد و اظهار کرد: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم. در این روز‌ها یکی دیگر از اقداماتی که موفق شدیم به سرانجام برسانیم واگذاری اختیارات به استان‌ها بود که کاری بزرگ است. این اقدام باعث می‌شود مدیران در استان‌ها برای تصمیم‌گیری منتظر ما نباشند و خودشان تصمیم بگیرند و یک استاندار در استان باید این ذهنیت را داشته باشد که اختیارات یک رئیس جمهور را در استان دارد و می‌تواند با اختیارات بالا مدیریت کند.

پزشکیان با بیان اینکه «این جنگ و همدلی که میان مردم و مسئولان در جریان آن ایجاد شد، یک فرصت است برای تغییر در نگاه مدیریت و رفتار مسئولان تا همدلی و هم صدایی و هم نوایی درست کنند»، یادآور شد: از رئیس قوه قضائیه و رئیس قوه مقننه نیز تشکر می‌کنم که در این روز‌ها همدلی و همراهی داشتند، به خصوص از مجلس شورای اسلامی به خاطر رای اعتمادی که به وزیر امور اقتصادی و دارایی دادند، تشکر می‌کنم. / ایسنا

کلمات کلیدی: پزشکیان دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار