اسلامی: چرا آژانس ‌حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرد؟ آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد

سپاه: دستگیری 2 لیدر معاند در اعتراضات شیراز

سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه فجر استان فارس ۲ نفر از فریب‌خوردگان و لیدرهای وابسته به گروه های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران را در اعتراض های روز شنبه شیراز نسبت به افزایش قیمت بنزین، دستگیر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۲۱۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر, سازمان اطلاعات سپاه فجر فارس اعلام کرد: این ۲ نفر با وعده های اقامت و پرداخت پول، ماموریت پیدا کرده بودند تا ضمن تحریک مردم برای حمله به اماکن کلیدی و تخریب اموال عمومی، فیلم این رویداد را تهیه و برای سرکردگان خود در خارج از کشور ارسال کنند.

 

آتش زدن کلانتری، خودروهای پلیس، تخریب ساختمان دولتی و جایگاه های سوخت بخشی از ماموریت های این ۲ نفر بوده است.

 

اعتراض ها به اصلاح قیمت بنزین که براساس مصوبه شورای عالی هماهنگی سران قوا از دقایق اولیه بامداد جمعه ۲۴ آبان به اجرا گذاشته شد، در شهرهای مختلف اشکال متفاوت داشت.

 

در برخی شهرها این اعتراض ها تنها در حد تجمع بود و در برخی شهرها با ایجاد ترافیک همراه شد.

 

علی ربیعی سخنگوی دولت، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از شامگاه جمعه تاکنون در اظهارنظرهایی جداگانه تاکید کرده اند که موضوع تغییر بهای بنزین مصوبه شورای عالی اقتصادی سران قوا و تصمیم همه اجزای نظام است.

 

همچنین دولت با توجه به دغدغه هایی که درباره معیشت مردم وجود دارد موظف است تا تمام پولی که از این مسیر به دست می آید در قالب یارانه ای جداگانه به حدود ۶۰ میلیون نفر از مردم ایران پرداخت کند و مهمترین مساله دولت در این اصلاح قیمت ، اصلاح نظام پرداخت یارانه به نفع همه مردم بوده است.

 

دولت تاکید کرده است که به سرعت سازو کار پرداخت یارانه اصلاح قیمت بنزین اعلام می شود و ۶۰ میلیون ایرانی از آن بهره مند خواهند شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اشکان
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۷
0
0
عجب!
پرطرفدارترین اخبار