پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

اصرار کارتال بر جدایی/ پرسپولیس به دنبال گزینه داخلی

سرمربی ترک پرسپولیس تصمیم خود برای پایان همکاری با سرخپوشان را گرفته و در تازه‌ترین پیامی که بین او و مسئولان باشگاه رد و بدل شده بر تصمیمش اصرار کرده تا مذاکره با گزینه های داخلی آغاز شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۲۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل کارتال سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس پس از شرایط به وجود آمده در منطقه و حمله دشمن صهیونی به ایران تصمیم به ارسال نامه‌ای رسمی مبنی بر جدایی از سرخپوشان پایتخت با وجود داشتن یک فصل دیگر از قراردادش گرفت.

کارتال در تماس با رضا درویش مدیرعامل باشگاه به مشکلات خانوادگی خود نیز اشاره کرده است تا همین امر درخواست درویش را برای اصرار به حفظ او طبق قراردادش به همراه داشته باشد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که انتظار نداشت کارتال چنین تصمیمی را بر خلاف توافق‌های قبلی بگیرد به کارتال هشدار داد با توجه به شرایط عادی در ایران و همچنین وضعیتی که پرسپولیس دارد حضورش در تمرینات پیش فصل ضروری است و اگر نیاید با شکایت رسمی باشگاه به کمیته انضباطی فیفا روبرو می‌شود.

با این حال کارتال در آخرین پیام به باشگاه پرسپولیس روی تصمیم خود برای جدایی اصرار داشته و ظهر امروز یکشنبه نیز اعلام کرده است به هیچ وجه حاضر به بازگشت روی نیمکت پرسپولیس نیست.

حالا مدیرعامل پرسپولیس مجبور است سرمربی جدید برای این تیم انتخاب کند که در همین زمینه مذاکرات برای انتخاب سرمربی جدید که به احتمال زیاد داخلی خواهد بود، آغاز شده است./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار