یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آمریکا تحریم‌ها را موقت برداشت، اما تروریسم در سوریه فعال‌تر شد

آمریکا تحریم‌ها را موقت برداشت، اما تروریسم در سوریه فعال‌تر شد  همزمان با رفع موقت تحریم‌های سوریه توسط دولت آمریکا، فعالیت گروه تروریستی داعش با انفجار کلیسای مارالیاس دمشق وارد مرحله جدیدی شد و این نگرانی را ایجاد کرده که توجه ویژه دولت محمد جولانی به مشروعیت بین المللی آنها را نسبت به تقویت داعش غافل کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 02
کد خبر: ۲۸۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهمترین خبر این روزهای سوریه تصمیم آمریکا برای رفع تحریم‌‌های سوریه بود که مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت. هرچند تحریم‌های سوریه با دستور اجرایی رئیس جمهور آمریکا با اعتبار شش ماهه برداشته شده اما همین هم برای طرفداران دولت محمد جولانی کافی بود تا آن‌را به عنوان دستاورد نشان دهند.

البته آمریکا درحالی با برداشته شدن شش ماهه تحریم‌های سوریه موافقت کرده که این دستور اجرایی ریاست جمهوری امری موقتی است و هنوز در کنگره تلاشی درخصوص برداشته شدن تحریم‌ها آغاز نشده است.

این ارزیابی وجود دارد که با وجود تلاش لابی عربی به ویژه عربستان و فشار ترکیه برای لغو تحریم‌های سوریه، به دلیل عدم موافقت لابی رژیم صهیونیستی با این موضوع هنوز در کنگره اکثریتی برای برداشتن دائمی تحریم‌ها شکل نگرفته است.
رژیم صهیونیستی دچار عدم اطمینان به دولت موقت محمد جولانی است چراکه آنها را نوعی از انشعاب‌های فکری اخوان‌المسلمین و در امتداد اندیشه حماس ارزیابی می‌کند.

این در حالی است که هیات حاکمه جدید سوریه ضمن عقب‌نشینی از تمامیت سرزمینی این کشور در بلندی‌های جولان و همکاری‌های امنیتی با تل‌آویو علیه مقاومت، برای پیوستن به روند عادی سازی هم اعلام آمادگی کرده است.

البته این تنها نگرانی رژیم صهیونیستی نیست و آمریکا هم در شکلی دیگر همین نگرانی را نسبت به سوریه دارد که این امر در اظهارات ماه گذشته مارک روبیو، وزیر خارجه این کشور در خصوص خطر بازگشت تروریسم به سوریه انعکاس یافته بود.

این هراس در انفجار کلیسای مارالیاس که در سایه تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به کشورمان کمتر مورد توجه قرار گرفت، تبلور یافت. این انفجار بزرگترین عملیات داعش طی سال‌های اخیر به ویژه بعد از سقوط دولت بشار اسد در دسامبر 2024 بود که منجر به جان باختن 25 نفر و زخمی شدن 63 نفر شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار