رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سقوط هواپیما در آمریکا با ۱۵ سرنشین

سقوط هواپیما در آمریکا با ۱۵ سرنشین طبق گفته رسانه‌های آمریکایی روز گذشته یک هواپیما کوچک با ۱۵ سرنشین در این کشور سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکایی چهارشنبه شب به وقت محلی از سقوط یک فروند هواپیمای تک‌موتوره با 15 سرنشین در ایالت نیوجرسی خبر دادند.

به گزارش سی‌بی‌اس، به گفته سخنگوی بیمارستان نیوجرسی، هر 15 نفری که سوار بر این هواپیمای چتربازی بودند، پس از سقوط در فرودگاه "کراس کیز" در "ویلیامزتاون"، به دلیل جراحات وارده تحت درمان قرار گرفتند.

یکی از کارکنان مدیریت اضطراری شهرستان "گلاستر" گفت: درست قبل از ساعت 5:30 بعدازظهر، ماموران برای یک هواپیمای سقوط کرده اعزام شدند. او گفت که امدادگران اورژانس پس از رسیدن، حادثه تلفات جمعی را اعلام کردند.

وی ادامه داد که سرنشینان هواپیما قرار بود چتربازی کنند، اما خلبان پس از برخاستن از زمین، مشکل موتور را گزارش داد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار