انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

واکنش مشاور وزیر خارجه به اظهارات درباره جایزه برای ترامپ: ترور جایی در سیاست ایران ندارد

واکنش مشاور وزیر خارجه به اظهارات درباره جایزه برای ترامپ: ترور جایی در سیاست ایران ندارد محمدحسین رنجبران، مشاور وزیرامورخارجه در واکنشی تلویحی به اظهارات مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی نوشت: جمهوری اسلامی ایران، ترور و تروریسم را مردود دانسته و می داند همانطور که در طول جنگ‌های تحمیلی نیز از هیچ ابزار و روش غیراخلاقی و ممنوعه‌ای استفاده نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رنجبران نوشت: «ملت ایران بزرگترین قربانی تروریسم مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در این چند دهه بوده است همانطور که بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی و ممنوعه اهدایی برخی کشورهای غربی به رژیم صدام بود. به‌رغم این امر، جمهوری اسلامی ایران به عنوان میراث‌دار تمدن اصیل و نجیب ایرانی-اسلامی که اصول اسلامی و اخلاقی را همواره سرلوحه خود داشته است، ترور و تروریسم را مردود دانسته و می داند همانطور که در طول جنگ‌های تحمیلی نیز از هیچ ابزار و روش غیراخلاقی و ممنوعه‌ای استفاده نکرد.»

واکنش مشاور وزیر خارجه به اظهارات درباره جایزه برای ترامپ: ترور جایی در سیاست ایران ندارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی طی سخنانی برای عزاداران حسینی در روز عاشورا گفت: به کسی که سر ترامپ را بیاورد، ۱۰۰ میلیارد جایزه می‌دهیم.

حجت الاسلام امامی افزود: البته ارزش آن ملعون به این اندازه نیست و بند پوتین‌های یک سرباز ما از کل خاندان ترامپ با ارزش تر است و ما برای این که حرف مرجعیت روی زمین نماند این جایزه را معین می‌کنیم./همشهری آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار