رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

فرستاده ترامپ: در حال تدوین طرحی برای آینده لبنان هستیم

فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به لبنان پس از دیدار با رئیس جمهور این کشور در بیروت، از پاسخ لبنان به پیشنهاد آمریکا ابراز رضایت کرده و از تدوین طرحی مشترک برای آینده این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 07
کد خبر: ۲۸۲۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «تام باراک» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به لبنان، پس از دیدار با «ژوزف عون» رئیس جمهور لبنان در کاخ بعبدا بیروت به خبرنگاران اعلام کرد: به‌تازگی جلسه‌ای بسیار مهم و به شکل شگفت‌انگیزی مثبت برگزار کردیم. این مرحله، دوره‌ای حیاتی و حساس برای لبنان و کل منطقه است.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی با اشاره به تلاش‌های دیپلماتیک واشنگتن، افزود: در حال تدوین یک طرح برای آینده لبنان هستیم. این فرایند نیازمند گفت‌و‌گو، تبادل نظر و همکاری مشترک است. خوشبختانه، پاسخ لبنان به ابتکارعمل آمریکا پاسخ رضایت‌بخشی بود.

باراک تأکید کرد: آمریکا مسئولیتی مستقیم در قبال توافق مربوط به آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله ندارد. ما هیچ مسئولیتی در قبال هیچ بخشی از توافق نداریم؛ بلکه تیمی مشترک با مشارکت نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل (یونیفیل) برای نظارت بر اجرای آتش‌بس فعال است.

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا همچنین بر تمایل واشنگتن برای ایفای نقش در بازسازی و توسعه لبنان تأکید کرد و گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر بر تعهد خود نسبت به کمک در مسیر تحقق صلح و شکوفایی در لبنان تأکید کرده است.

باراک در رابطه با موضع آمریکا نسبت به حزب‌الله نیز اظهار کرد: ما بر لبنان هیچ چیز را تحمیل نمی‌کنیم. این وظیفه خود لبنانی‌ها است که تصمیم بگیرند چگونه با حزب‌الله تعامل کنند، نه وظیفه آمریکا.

او همچنین گفت: اسرائیل خواهان صلح با لبنان است، اما چالش اصلی چگونگی تحقق این هدف می‌باشد. تلاش‌ها برای دستیابی به این صلح باید از طریق گفت‌و‌گو و تفاهم ادامه یابد.

ریاست جمهوری لبنان نیز اعلام کرد: رئیس جمهور عون ایده‌های لبنانی برای یک راه حل جامع را به فرستاده ایالات متحده ارائه داد.

پیش از این منابع رسانه‌ای از ارائه پیشنهادی توسط باراک به دولت لبنان برای خلع سلاح تدریجی حزب‌الله و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از خاک لبنان خبر داده بودند. / ایسنا

کلمات کلیدی: لبنان ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار