عربستان و روسیه به دنبال همکاری در استخراج فلزات خاکی کمیاب

 وزیر صنعت و معدن عربستان سعودی طی اظهاراتی اعلام کرد که این کشور به دنبال همکاری با روسیه در زمینهٔ فلزات خاکی کمیاب است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 13
کد خبر: ۲۸۳۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، بندر الخریف، وزیر صنعت و معدن عربستان سعودی، در گفت‌وگو با تاس اعلام کرد که این کشور به دنبال همکاری با روسیه در زمینهٔ فلزات خاکی کمیاب است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا چشم‌اندازهایی برای همکاری با روسیه در این حوزه در نظر گرفته شده است، گفت: قطعاً همینطور است.

الخریف افزود: سال گذشته اعلام کردیم که ذخایر ما از 1.3 تریلیون دلار به 1.5 تریلیون دلار افزایش یافته که بخشی از آن مربوط به فلزات خاکی کمیاب است. ما معتقدیم که سهم خوبی داریم.
این وزیر سعودی در ادامه گفت: اکنون در مرحله‌ای هستیم که درک بهتری از وضعیت داریم، بنابراین برای به‌دست‌آوردن اطلاعات بیشتر دربارهٔ ذخایر فلزات خاکی کمیاب خود و نوع این فلزات، به همکاری نیاز داریم.

وی همچنین تأکید کرد: کار روی بحث فناوری، این‌که چگونه این عناصر را جدا کنیم و چگونه آن‌ها را فرآوری کنیم، تا برای استفادهٔ صنعتی آماده شوند، نیز موضوعی جذاب و مهم است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار