کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دفاع سفیر آمریکا در سازمان ملل از موضع واشنگتن در قبال شهرک‌سازی‌ها

به رغم اینکه واشنگتن شهرک‌سازی‌های اسرائیل را قانونی خوانده است، نماینده آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد که واشنگتن به صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینیان پایبند خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 19
کد خبر: ۲۸۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ کلی کرافت، نماینده آمریکا در سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: مهم است که درخصوص امور مهم و خطیر، شفاف باشیم و "قانونی" دانستن شهرک‌سازی‌های اسرائیل امری خطیر است.

 

کرافت همچنین تصریح کرد: برای این که شفاف باشیم، آمریکا به صلح به طور کامل پایبند خواهد ماند و "قانونی" دانستن شهرک‌سازی اسرائیل توسط واشنگتن، این واقعیت را تغییر نمی‌دهد و این بحث و جدل‌های کنونی درباره قوانین بین‌المللی منجر به برقراری صلح دائم که به آن پایبندیم، نخواهد شد.

 

نماینده آمریکا در سازمان ملل همچنین گفت: ما به صلح پایبندیم، همانطور که از قبل گفتیم به اسرائیل نیز پایبندیم. آمریکا از گذشته از اسرائیل حمایت کرده امروز نیز از آن حمایت می‌کند و در آینده نیز از آن حمایت خواهد کرد.

 

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه در جریان کنفرانس مطبوعاتی خود تأکید کرد که شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کرانه باختری با قوانین بین‌المللی در تعارض نیست. این مسأله با موجی از مخالفت و محکومیت فلسطین، کشورهای عربی و بین‌المللی همراه بوده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار