رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم

عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم شورای عشایر سوریه نسبت به تبعات هرگونه اقدام برای نقض آتش بس سویدا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۳۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، شورای قبایل و عشایر سوریه اعلام کرد که تمام نیرو‌های عشایر از شهر سویدا خارج شده‌اند.

این شورا همچنین تاکید کرد که بیرون کردن نیرو‌های عشایر از شهر سویدا در راستای اجرای مفاد آتش بس صورت گرفته است.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که یک کاروان متشکل از خودرو‌های نظامی وابسته به رژیم تروریستی جولانی آماده ورود به سویدا است.

شورای عشایر سوریه همچنین نسبت به هرگونه نقض آتش بس از سوی دیگر طرف‌ها هشدار داد و تاکید کرد که این اقدام با پاسخ کوبنده عشایر رو به رو خواهد شد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار