تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

پزشکیان هشدار داد: بدون اقدام عاجل، تهران به زودی بی‌آب می‌شود!

رئیس‌جمهور با اشاره به گزارش وزارت نیرو درباره ناترازی آب به ویژه در تهران، با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی نسبت به بحران آب گفت: بحران آب از آنچه که امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است و اگر از امروز فکری عاجل نکنیم، در آینده با شرایطی مواجه می‌شویم که نمی‌توان هیچ علاجی برای آن یافت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، هیئت دولت عصر امروز یکشنبه به ریاست دکتر مسعود پزشکیان تشکیل جلسه داد.

رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به گزارش وزارت نیرو درباره ناترازی آب به ویژه در تهران، با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی نسبت به بحران آب گفت: بحران آب از آنچه که امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است و اگر از امروز فکری عاجل نکنیم، در آینده با شرایطی مواجه می‌شویم که نمی‌توان هیچ علاجی برای آن یافت.

پزشکیان تاکید کرد: در حوزه آب، علاوه بر مدیریت و برنامه‌ریزی، باید فکری هم به حال مصرف بی‌رویه کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت تامین آب شرب در تهران اظهار داشت: باید بحران آب را جدی بگیریم و تدبیری بیندیشیم که در نحوه مصرف آب تجدید نظرهایی صورت گیرد تا آب تهران تامین شود. تدابیری مانند انتقال آب از سایر نقاط به تهران هم مشکل را به شکل ریشه‌ای حل نخواهد کرد.

دکتر پزشکیان بر اهمیت مدیریت توسعه شهر تهران، با لحاظ ناترازی آب تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم که صنایع آب‌بری که در تهران فعال هستند، طرح توسعه اجرا کنند؛ اگر برای مصرف بی‌رویه منابع آب در تهران فکر عاجلی نکنیم، کل این منطقه گرفتار بحران جدی آب خواهد شد.

رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنانش از خدمات ریاست محترم قوه قضائیه و مدیران و کارکنان این دستگاه در همراهی با دولت و کمک به دستگاه‌های اجرایی در پیگیری وظایف و ماموریت‌ها و حل مشکلات از جمله در زمان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و هماهنگی قوا را لازمه آرامش جامعه و پیشبرد اهداف کشور دانست.

در جلسه امروز هیئت دولت علاوه بر طرح موضوعات اجرایی دستگاه‌ها توسط وزرا، وزیر امور خارجه، گزارش مفصلی در خصوص آخرین مباحث صورت گرفته با کشورهای اروپایی، چین و روسیه، آژانس انرژی هسته‌ای و نیز مباحث مربوط به مذاکرات با آمریکایی‌ها ارائه کرد.

در ادامه جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط وزارت نیرو در بخش آب در طول 12 روز جنگ تحمیلی و مشکلات فعلی آب و وضعیت آب سدها ارائه شد./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار