امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی

اعلام دستاورد‌های وزارت اطلاعات در جنگ ۱۲ روزه

وزیر اطلاعات گفت: برقراری امنیت در کشور، مقابله با عوامل جاسوسی دشمن و کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام و المسلمین خطیب درباره دستاورد‌های وزارت اطلاعات در دوران جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: به لطف خدا و همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در این جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا که با پیروزی ملت و نیرو‌های مسلح همراه شد، وزارت اطلاعات در جهت برقراری امنیت داخلی تمام تلاش خود را کرد و با همکاری نیروی انتظامی، سپاه و نیرو‌های مسلح و مجموعه وزارت کشور، ما شاهد برقراری امنیت داخلی در این ایام بودیم.

وی ادامه داد: دشمنان ما اگر چه آمده بودند و طراحی کرده بودند برای اینکه بتوانند در داخل، شرایط و بحران‌های اجتماعی و امنیتی ایجاد کنند و فعالیت‌هایی در جهت اقدامات تروریستی انجام بدهند ولی به لطف خدا تمام اینها دستگیر شدند. در کشور و نقاط مختلف استان‌های مختلف شاهد این امنیت و آرامش بودیم و این یکی از دستاورد‌های بزرگی است که وزارت اطلاعات به دست آورد. این دستاورد حاصل تلاش ماه‌ها زحماتی بود که نیرو‌های مختلف امنیتی و اطلاعاتی با هماهنگی هم انجام دادند و نمونه بارز آن رزمایش‌های امیرالمومنین بود که در کشور انجام شد و این یکی از دستاورد‌های بزرگ بود.

وزیر اطلاعات افزود: وزارت اطلاعات توانست با همت و تلاش نیرو‌های خود، اسناد و مدارکی را توانست از رژیم صهیونیستی بدست بیاورد و مختصات کاملی را نسبت به اهداف مهمی که در رژیم هست در اختیار نیرو‌هایی مسلح قرار بدهد.

خطیب درباره دستگیری جاسوان در داخل کشور، گفت: مقابله با عوامل نفوذی و جاسوسی در کشور ما به دلیل حضور فعال بیش از ۵۰ سرویس خارجی که میز ایران و تشکیلات‌های جاسوسی دارند، یکی از فعالیت‌های مستمر و روزانه وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و مجموعه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی کشور است و به لطف خدا ما شاهد همکاری و همراهی خوب دستگاه قضایی هستیم و اقدامات و همراهی آن‌ها این موفقیت‌ها رو برای ما دوچندان کرده که جای تقدیر و تشکر دارد.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه دشمنان ایران و در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی همه تلاش خود را برای به هم زدن وحدت و انسجام ملی ما به کار می‌گیرند، افزود: ما باید این هوشیاری و هوشمندی را داشته باشیم که به تلاش‌های دشمن برای ایجاد دو قطبی‌ها و تفرقه‌ها و اختلافات در هر شرایطی و تحت هر عنوانی و با هر شکل‌های مختلفی و بعضاً با افراط‌گری‌ها دامن نزنیم و در آن جهت حرکت نکنیم. این انسجامی که امروز ایجاد شده است را حفظ کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار