سخنگوی وزارت خارجه: توافق با عمان حاصل شد / بخش دفاعی و امنیتی در مذاکرات مشارکت فعال داشتند آمریکا بیش از ۴۰ کشور را به انتقال کالاهای چینی برای دور زدن تعرفه‌ها متهم کرد رسانه عبری: قرارداد فروش اف 35 به ترکیه به بن بست رسید عملیات حشد شعبی برای سرکوب بقایای تروریسم در صحرای غربی عراق روسیه: منطق آمریکا درباره تنگه هرمز قابل درک نیست استراتژی جدید ترامپ: هیچ کاری نکن! مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است آیا «هواپیمای طعمه» دلیل استعفای سخنگوی ترامپ بود؟ معاون ترامپ هدف تازه‌ای برای جنگ با ایران تراشید جروزالم پست: اسرائیل از سرعت بازسازی در ایران شوکه شده است آمریکا در باتلاق ایران؛ آیا واشنگتن راه خروجی دارد؟ مسدود شدن حساب کاربری «یحیی سریع» در شبکه اجتماعی «ایکس» 2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه سخنگوی کاخ سفید برکنار شد اوج استیصال ترامپ در برابر ایران با تکرار توهمات و خیالپردازی

هشدار شدید دبیرکل حزب‌الله: ننگ جنایات اسرائیل بر پیشانی رهبران جهان ثبت می‌شود

هشدار شدید دبیرکل حزب‌الله: ننگ جنایات اسرائیل بر پیشانی رهبران جهان ثبت می‌شود  دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به جنایات اخیر رژیم اسرائیل در غزه تاکید کرد: تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان طی بیانیه‌ای خاطر نشان کرد: آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آنچه امروز بر سر ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌آید، نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل، و غرق‌شدن در وحشی‌گری، نسل‌کشی، گرسنه‌سازی و قتل عام است که از همه معیارهای انسانی و اخلاقی عبور کرده است.

سکوت جهانی، نشانه‌ای آشکار از محکومیت حکومت‌ها و مسئولان است و در واقع، مفهومی به نام قانون بین‌المللی را بی‌اثر کرده است. این‌که 25 کشور خواستار توقف جنگ علیه غزه شده‌اند، کافی نیست؛ این موضع‌گیری‌ها، آنان را از مسئولیت شهادت بر آنچه در جریان است، و نیز از حمایتی که برخی قدرت‌های بزرگ از آغاز تجاوز ارائه داده‌اند، مبرا نمی‌کند.

بیانیه‌ها و محکوم‌سازی‌ها به تنهایی کافی نیستند. آنچه نیاز است، تبدیل این مواضع به اقدامات واقعی است؛ اقداماتی که کشتار و جنایت‌ها را متوقف کند. این اقدامات باید شامل تحریم رژیم اسرائیل، منزوی‌سازی، محاکمه و قطع هرگونه همکاری با آن باشد.

بزرگ‌ترین مسئولیت بر دوش کشورهای عربی و اسلامی است، چه دولت‌ها و چه ملت‌ها. موضع خود را انتخاب کنید، به هر سطحی که در توانتان است، اما نظاره‌گر باقی نمانید. روند عادی‌سازی روابط را متوقف کنید، سفارت‌های دشمن را ببندید، مبادلات تجاری را متوقف سازید و برای حمایت از فلسطین و غزه – حتی در حداقل امکانات حیاتی – متحد شوید. اگر آمریکا ببیند که ملت‌ها در کنار مردم فلسطین یک‌صدا و متحد شده‌اند، ناگزیر به عقب‌نشینی خواهد شد.

تاریخ، این ننگ را بر پیشانی رهبران و حکومت‌های جهان در دوران گرسنگی تحمیلی و کشتار دسته‌جمعی مظلومان ثبت خواهد کرد. ظلم آمریکا و اسرائیل، دامنگیر آنانی خواهد شد که از یاری مظلومان خودداری کرده‌اند. و بدانید: «بی‌گمان، ستمگران رستگار نمی‌شوند» و همین توحش و تکبّر اسرائیل، ان‌شاءالله به‌زودی به سقوطی هولناک برای آن تبدیل خواهد شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار