رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

مقدم‌فر: وحدت ملی و رهبری هوشمندانه، رمز پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه بود

مقدم‌فر: وحدت ملی و رهبری هوشمندانه، رمز پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه بود تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان چهار رکن اصلی انسجام ملی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی گفت: هویت ملی و وطن‌دوستی ایرانیان، مکتب اسلام و آموزه‌های مقاومت، ایثار و وفاداری، رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، ایستادگی و مقاومت مردم محور اصلی انسجام ملی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا مقدم‌فر تحلیلگر مسائل سیاسی، با حضور در برنامه تلویزیونی «گفتگوی ویژه خبری» به بررسی ابعاد مختلف جنگ 12 روزه اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی پرداخت و با تأکید بر شکست ساختاری صهیونیست‌ها، «وحدت ملی»، «اقتدار نظامی» و «فرماندهی هوشمندانه رهبر انقلاب» را از عوامل اصلی پیروزی جمهوری اسلامی ایران در این نبرد دانست.

مقدم‌فر با اشاره به اینکه هرچه زمان می‌گذرد، ابعاد خسارات رژیم صهیونیستی در جنگ روشن‌تر می‌شود، گفت:صهیونیست‌ها ابتدا کوشیدند با پنهان‌کاری و سانسور شدید، واقعیت جنگ و کشته‌ها و خسارات مادی خود را پنهان کنند، اما امروز دیگر افکار عمومی دنیا و حتی خود صهیونیست‌ها نیز از ابعاد واقعی شکست باخبر شده‌اند.

وی گفت: برخلاف ایران که شهدا را با افتخار اعلام و تشییع می‌کند، اسرائیلی‌ها حتی جسد کشته‌ها را مخفی می‌کنند چون «افتخاری برایشان ندارد».

شکست در العُدَید و افشای دروغ ترامپ

مقدم‌فر یکی از نمونه‌های پنهان‌کاری آمریکایی‌ها را حمله موشکی ایران به پایگاه العُدید قطر دانست که ابتدا ترامپ با شوی رسانه‌ای آن را بی‌اهمیت جلوه داد اما بعدها افشا شد که یکی از مهم‌ترین رادارهای ارتباطی پنتاگون در آن حمله نابود شده و آمریکا در منطقه «کور» شده است.

سناریوی 8 ماهه‌ای که در 12 روز شکست خورد

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت:رژیم صهیونیستی برای این جنگ، 15 سال طراحی و 8 ماه تمرین نظامی کرده بود، اما تصور قدرت نظامی ایران و هوشمندی موشک‌ها را نداشت. آنها حتی از نقاطی که مورد هدف قرار نگرفت نیز پیام گرفتند که می‌توانستیم بزنیم ولی نزدیم.

مقدم‌فر با تأکید بر اینکه بعد از جنگ، اسرائیل به شدت تلاش کرد روایت پیروزی بسازد، افزود:

این تلاش‌ها در فضای رسانه‌ای غرب شکست خورد. اسرائیل خود تقاضای توقف جنگ را داشت ولی تلاش کرد افکار عمومی را فریب دهد.

انسجام ملی؛ ستون اصلی بازدارندگی ایران

وی تأکید کرد که اصلی‌ترین عامل بازدارنده، انسجام و وحدت ملی است و این مؤلفه در کنار قدرت نظامی، ایمان اسلامی، و ولایت‌پذیری مردم، به دشمنان نشان داد که ملت ایران شکست‌ناپذیر است.

مقدم‌فر چهار رکن اصلی این انسجام را چنین برشمرد: هویت ملی و وطن‌دوستی ایرانیان، مکتب اسلام و آموزه‌های مقاومت، ایثار و وفاداری، رهبری حکیمانه و شجاعانه مقام معظم رهبری، ایستادگی و مقاومت مردم.

وی گفت:شجاعت و تدبیر حضرت آقا، که شخصاً فرماندهی جنگ را به عهده داشتند، محبوبیت ایشان را نزد مردم چندین برابر کرد.

مقاومت تنها با قدرت ایران رقم خورد

به گفته مقدم‌فر، برخلاف تصور دشمن، جمهوری اسلامی ایران بدون حضور دیگر نیروهای مقاومت در منطقه وارد میدان شد تا دشمن به‌روشنی قدرت واقعی ایران را ببیند.

وی افزود:اگر ایران تنها با بخشی از توان خود چنین خسارتی به اسرائیل وارد کرد، تصور کنید اگر همه محور مقاومت وارد میدان می‌شدند، چه بر سر تل‌آویو می‌آمد.

هشدار درباره فرصت‌طلبی برخی جریان‌های داخلی

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مقدم‌فر از برخی جریانات سیاسی داخلی انتقاد کرد که تلاش می‌کنند با استفاده از فضای انسجام ملی، خود را موج‌سوار مطالبات مردم جلوه دهند.

مقدم‌فر گفت:امضای بیانیه‌ها و مطالبه‌گری‌های حزبی در شرایط ملی، انحراف از اصل وحدت است و صداوسیما باید مراقب باشد درگیر حواشی و فرصت‌طلبی برخی جریان‌های خاص نشود.

نقشه دشمن: جنگ روانی، بی‌ثباتی اقتصادی، و دو قطبی‌سازی

مقدم‌فر با هشدار نسبت به ادامه نقشه‌های دشمن گفت: حمله نظامی شکست خورد، اما دشمن امروز با انفجارهای مشکوک، شایعات، مصاحبه‌سازی و تحلیل‌سازی به دنبال ناامنی روانی، بی‌ثباتی بازار و ایجاد دو قطبی در جامعه است.

وی تأکید کرد دیپلماسی نیز خط مقدم جنگ نرم است و نباید با تضعیف آن، میدان را برای دشمن خالی کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: رژیم صهونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار