یحیی گل‌محمدی: نقل و انتقالات فولاد هنوز باز است؛ تلاش می‌کنیم با تیم کامل وارد لیگ شویم

سرمربی فولاد خوزستان گفت: هنوز نقل و انتقالات برای باشگاه فولاد باز است و سعی می‌کنیم با یک تیم کامل وارد مسابقات شویم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق اعلام باشگاه فولاد خوزستان، یحیی گل محمدی، سرمربی فولاد درباره قرعه کشی لیگ بیست و پنجم اظهار کرد: امسال همه بازی‌ها سخت است و قرعه کشی فقط نشان می‌دهد با کدام تیم‌ها بازی داریم مهم این است که تیم با آمادگی و نفرات کامل وارد بازی‌ها شود.

وی ادامه داد: باید برای طول فصل برنامه‌ریزی داشته باشیم تا با مشکلات کمتری مواجه شویم. معتقدم هر سال لیگ نسبت به سال قبل سخت‌تر می‌شود.

 سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان با بیان اینکه تیم‌داری یک کار جمعی است و همه باید دست به دست هم دهیم تا کارها به بهترین شکل ممکن انجام شود، افزود: از نگرانی هواداران بابت یارگیری در فصل نقل و انتقالات کاملا آگاهیم اما باشگاه فولاد محدودیت‌های مالی دارد که کار را برای ما سخت کرده ولی با تمام وجود برای موفقیت فولاد تلاش می‌کنیم.

گل‌محمدی تاکید کرد: هنوز نقل و انتقالات برای باشگاه فولاد باز است و سعی می‌کنیم با یک تیم کامل وارد مسابقات شویم. ما سعی کردیم با تمرینات مستمر و بازی‌های تدارکاتی مناسب برنامه‌های تاکتیکی، فنی و آماده‌سازی را پیش ببریم. جو خوبی در تیم حاکم است و بازیکنان در این مدت با انگیزه موفقیت فشار تمرینات را تحمل کرده‌اند.

سرمربی فولاد در پایان گفت: می‌دانیم که هواداران مثل همیشه همه تمرکز و انرژی‌شان بر روی حمایت از تیم است. انرژی مثبت آنها همواره نقش بسیار مهمی در موفقیت‌های فولاد داشته است. اینجا باید حسب وظیفه قدردانی و تاکید کنم به خودمان می‌بالیم که بهترین و هوشیارترین هواداران را داریم و ایمان دارم که با حمایت آنها، برخی چالش‌ها هم کم‌اثرتر خواهد شد./برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار