انتصاب «دیوید زینی» به‌عنوان رئیس جدید شاباک ترامپ: روسیه با فرستادن زیردریایی هسته‌ای ما را تهدید کرده است حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق یمن جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، اوکراین و غزه عراقچی در گفت‌و‌گو با سی ان ان: اینکه مذاکره بن‌بست محض است، برای ما مسجل شد؛ آخرین ملاقات را با موضوع اسنپ‌بک خواهم داشت حزب‌الله: فعال‌سازی مکانیسم ماشه نشانگر تبانی بین آمریکا و تروئیکای اروپایی است سر‌های بُریده خوک در پاریس؛ پلیس ۱۱ مظنون را بازداشت کرد/ ماجرا چه بود؟ اتریش دیپلمات روسیه را اخراج کرد بازداشت یک جاسوس اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران تسلیم استوارنامه سفیر ایران به ولی‌عهد سعودی القسام مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در شرق غزه را هدف قرار داد پیدا شدن جسد سفیر آفریقای جنوبی در فرانسه؛ مرگ مشکوک با سقوط از طبقه ۲۲ هتل ضرب الاجل چهار روزه ترامپ به حماس؛ توافق را رد کنید اسرائیل آنچه باید را انجام خواهد داد! وزیر دفاع آمریکا: به وزارت جنگ خوش آمدید، زیرا دوران وزارت دفاع به پایان رسیده/ باید برای جنگ آماده شویم قطر: طرح ترامپ را به حماس تحویل دادیم؛ نتانیاهو موافقتش را اعلام کرد

توهین ترامپ به شهردار لندن

دونالد ترامپ، در کنار نخست‌وزیر بریتانیا با توهین به «صادق خان»، دشمنی خود با شهردار لندن را آشکار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۲۸۴۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نخست وزیر بریتانیا در اسکاتلند، وقتی از او در مورد بازدید از لندن سوال شد، گفت که صادق خان در اداره پایتخت «کار وحشتناکی» انجام داده است.

کر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس مجبور شد به طرز ناشیانه‌ای حرف او را قطع کند و از همکارش در حزب کارگر دفاع کند. او به ترامپ گفت: «در واقع او دوست من است.»

رئیس جمهور آمریکا در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: «من طرفدار شهردار شما نیستم. فکر می‌کنم او کار وحشتناکی انجام داده است، شهردار لندن... یک فرد بدجنس است.»

او افزود: «فکر می‌کنم او کار وحشتناکی انجام داده است. اما من مطمئناً از لندن بازدید خواهم کرد.»

سخنگوی شهردار گفت: «صادق خان از اینکه رئیس جمهور ترامپ می‌خواهد به بزرگترین شهر جهان بیاید، خوشحال است. او خواهد دید که چگونه تنوع قومی، ما را قوی‌تر می‌کند نه ضعیف‌تر؛ ثروتمندتر می‌کند، نه فقیرتر. شاید به همین دلیل است که تعداد بی‌سابقه‌ای از آمریکایی‌ها در دوران ریاست جمهوری او برای شهروندی بریتانیا درخواست داده‌اند.»

صادق خان و ترامپ از سال ۲۰۱۵، زمانی که هر دو برای تصدی پست‌های دولتی نامزد شده بودند، با هم اختلاف داشته‌اند. پس از حملات تروریستی لندن در سال ۲۰۱۷، دشمنی آنها شدیدتر شد و هنوز فروکش نکرده است. در ماه نوامبر، هنگامی که اعلام شد ترامپ در انتخابات ایالات متحده پیروز شده است، صادق خان از پیوستن به دیگر رهبران بین‌المللی در تبریک به او خودداری کرد. او پیشنهاد داد که لندنی‌ها ارزش‌هایی را حفظ کنند که در تضاد مستقیم با رئیس جمهور جمهوری‌خواه است.

ترامپ برای یک سفر چهار روزه به باشگاه‌های گلف خود در آبردین و آیرشایر، به بریتانیا سفر کرده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ لندن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار