اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد

راهپیمایی باشکوه مردم ‌کرج علیه ‌اغتشاشگران / ‌اعلام انزجار عمومی از هنجارشکنان‌

مردم ایران کوچک ‌در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه اغتشاشگران و اشرار در حرکتی خودجوش راهپیمایی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  مردم ایران کوچک کرج در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه اغتشاشگران و اشرار در حرکتی خودجوش از میدان شهدا به سمت امامزاده حسن(ع) و سپس به سمت مصلی کرج راهپیمایی کردند.

 

راهپیمایی‌کنندگان کرجی با سردادن شعارهای "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده، این همه لشکر آمده به‌عشق رهبر آمده، مرگ بر فتنه‌گر، مرگ بر آمریکا" اقدمات اخیر آشوب‌طلبان را در آتش زدن بانک‌ها و اتوبوس‌ها و منازل و خودروهای مردم و اماکن عمومی محکوم کردند.

 

مردم فهیم و انقلابی کرج به خیابان‌ها آمدند تا از مواضع مقام معظم رهبری در ارتباط با اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت حمایت کنند و این حضور تجدید عهد با آرمان‌های امام راحل عظیم الشأن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری است.

 

این اجتماع مردمی به جز کرج در شهرستان فردیس و محمد‌شهر نیز با حضور باشکوه مردم برگزار شد.

 

پس از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین توسط دولت که به‌تصویب شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه رسیده بود، رهبر انقلاب در جلسه درس خارج فقه عنوان کردند: "وقتی یک چیزی مصوبه‌ سران کشور هست، آدم باید با چشم خوش‌بینی به او نگاه کند، بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناس‌ها هم در این قضیه‌ بنزین مختلف است،بعضی‌ها آن را لازم و واجب می‌دانند بعضی‌ها مضر می‌دانند، بنابراین من هم که صاحب‌نظر نیستم در این قضایا؛ گفتم من صاحب‌نظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت می‌‌کنم، من این را گفتم، حمایت هم می‌‌کنم. سران قوایند، نشستند با پشتوانه‌ کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم."

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار