تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین

هشدار برقی در گرمای بی‌سابقه تهران/ قطع برق در انتظار ادارات پرمصرف

هشدار برقی در گرمای بی‌سابقه تهران/ قطع برق در انتظار ادارات پرمصرف با افزایش بی‌سابقه دمای هوا در پایتخت و رسیدن تهران به یکی از گرم‌ترین هفته‌های سال، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران از شهروندان خواست تا با مدیریت مصرف، از پایداری شبکه برق حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۲۸۵۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با افزایش کم سابقه دمای هوا در تهران، مدیرعامل برق پایتخت از فعال بودن تمام ظرفیت نیروگاهی ممکن خبر داد و با اشاره به اثر تغییرات دمایی بر افزایش چشمگیر مصرف برق، از شهروندان تهرانی به ویژه مشترکان اداری خواست تا با مدیریت مصرف، صنعت برق را یاری کنند.

"کامبیز ناظریان" با اشاره به نقش مهم همکاری مردم در عبور موفق از پیک تابستان، اظهار داشت: هر یک درجه افزایش دما در تهران معادل افزایش ۳۵۰ مگاواتی مصرف برق است و این رقم نشان‌دهنده اهمیت و لزوم صرفه جویی هرچه بیشتر مشترکان طی هفته جاری است.

وی افزود: نیروگاه‌های کشور با تمام ظرفیت در مدار تولید قرار دارند، اما با توجه به شرایط خاص جوی و محدودیت‌های موجود در نیروگاه‌های آبی، صرفه جویی در مصرف، به ویژه در ساعات اوج بار، ضرورتی انکارناپذیر است، استفاده از دور کند کولرهای آبی و تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه، می‌تواند تا ۵۰۰ مگاوات کاهش مصرف را به همراه داشته باشد.

سخنگوی صنعت برق استان تهران با هشدار به ادارات و سازمان‌ها اضافه کرد: کلیه دستگاه‌های اجرایی موظف به مدیریت مصرف برق هستند و در صورت عدم رعایت، با محدودیت و حتی قطع برق مواجه خواهند شد.

ناظریان همچنین از اقدامات قاطع برای برخورد با مشترکان پرمصرف خبر داد و تصریح کرد: برای مشترکانی که خارج از الگوی تعیین شده مصرف می‌کنند، اقدامات سخت‌گیرانه و بازدارنده اعمال خواهد شد.

در پایان، وی با قدردانی از مشترکانی که با کاهش مصرف انرژی، همکاری مناسبی در مدیریت شرایط فعلی دارند، از کلیه دستگاه‌ها و ادارات خواست تا در ساعات اوج مصرف، از مولدهای برق اضطراری خود استفاده کرده و با کاهش مصرف انرژی، نقش مؤثری در پایداری شبکه برق ایفا نمایند./مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار