توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم

پزشکیان با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم، اما می‌توانیم کاری کنیم که این مشکل حل شود، گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار مگاوات در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر‌ها منعقد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در نهمین کنفرانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر با بیان اینکه در دولت هر هفته و هر روز وضعیت انرژی را پیگیری می‌کنیم و تمرکز ما روی انرژی پاک، بادی خورشیدی و هسته‌ای است، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم مشکلات انرژی حل شود، سیاست و چشم انداز این است که گرمایش و سرمایش خانه‌ها از برق تامین شده و گاز حذف شود، در نتیجه نیاز است در تمام زمینه‌ها از جمله پنل‌ها، تجهیزات و ذخیره سازی و مجموعه ابزار‌ها توسعه یابد.

وی با بیان اینکه باید به صنعت به نوع دیگری نگاه کنیم، اظهار کرد: باید تلاش کنیم استفاده از سوخت فسیلی را کم و از انرژی پاک استفاده کنیم و وسایل نقلیه را نیز به این سمت سوق دهیم؛ همچنین میزان بهره‌وری را افزایش دهیم.

رئیس جمهوری با بیان اینکه یک طرف عرضه و یک طرف تقاضا قرار دارد، گفت: بر اساس داده‌ها ۶ برابر بیشتر از یک تعداد از کشور‌های اروپایی برق مصرف می‌کنیم، اگر مردم همراهی بیشتری داشته باشند می‌توانیم این روند را اصلاح کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه به جای چند لوستر می‌توانیم دو چراغ روشن کنیم و مدیریت مصرف را جدی بگیریم، گفت: باید تقاضای نادرست و غلط اصلاح شود و به اندازه نیاز استفاده کنیم، سریع‌ترین و لازم‌ترین راه استفاده از انرژی پاک و خورشیدی است و این سیاست را دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها در هر دما می‌توانند وارد شوند و میزان بهره وری را افزایش دهند، گفت: استفاده از انرژی پاک نه تنها موجب رفع ناترازی می‌شود، بلکه میزان آلودگی هوا را نیز کاهش می‌دهد.

به گفته وی تولید موتور و خودرو می‌بایست به سمت برقی شدن پیش برود علاوه بر این در تمام بخش‌های گرمایشی وسرمایشی نیز باید به این سمت حرکت کنیم؛ چرا که تا نیروگاه انرژی نداشته باشیم تولید صنعتی بی معنا است.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم، اما می‌توانیم کاری کنیم که این مشکل حل شود، گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰ هزار مگاوات در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر‌ها منعقد شده است.

پزشکیان با اشاره به تعرفه‌های برق گفت: روند قیمت‌ها به این شکل نخواهد بود زمانی که برق رایگان در اختیار مردم قرار می‌دهیم ارزش آن را نمی‌دانند. اگر می‌خواهیم کشوری توسعه یافته داشته باشیم باید به سمت انرژی خورشیدی حرکت کنیم؛ چراکه خورشید تمام شدنی نیست و اگر مانعی برای توسعه وجود داشته باشد آن را اصلاح خواهیم کرد تا بتوانیم بیشترین بهره‌برداری را داشته باشیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار