ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

رکوردشکنی عبور زائران اربعین از مرزها

رکوردشکنی عبور زائران اربعین از مرزها با نزدیک شدن به روزهای اوج مراسم پیاده‌روی اربعین، جانشین فرمانده مرزبانی فراجا از عبور بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر از مرزهای شش‌گانه کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۸۹۶

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار جلال ستاره تاکید کرد که این امنیت حاصل همکاری و رعایت قوانین توسط خود زائران و تلاش بیوقفه نیروهای مرزبانی و سایر نهادهای ذیربط است.

او عنوان کرد که بیشترین ترددها به ترتیب در مرزهای مهران، شلمچه، خسروی، چذابه و سپس تمرچین و باشماق گزارش شده است.

جانشین فرمانده مرزبانی فراجا ضمن تقدیر از همکاری مرزبانان عراقی و تاکید بر تعاملی سازنده میان ۲کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق، گفت: زائران ایرانی با رعایت قوانین و احترام به مقررات، نقش کلیدی در حفظ امنیت داشته‌اند و این موضوع مورد تحسین همکاران عراقی نیز هست.
سردار ستاره با قدردانی ویژه از نهادهای مختلف همچون پلیس، پلیس آگاهی، یگان ویژه، وزارت راه و شهرسازی و پایانه های مرزی، شهرداری ها و موکب‌داران، نقش همه نهادها را در پازل امنیت و خدمت‌رسانی بسیار موثر خواند و یادآور شد که این هماهنگی منجر به برگزاری مراسمی باشکوه و امن خواهد شد.وی اعلام کرد که در ایام پیک، روزانه بیش از ۱۲۰ هزار زائر از مرز خسروی تردد دارند و تا ساعت ۵ بعدازظهر امروز، رکورد عبور تردد ۷۰ هزار نفر از مرز ثبت شده است که نشانه مدیریت مطلوب و آمادگی بالای نیروها است.

وی همچنین در خصوص موج بازگشت زوار تصریح کرد که اقدامات امنیتی مانند گشت و کنترل وسایل و بازبینی گذرنامه ها با دقت و تسهیلات کامل در جریان است.

وی افزدد: هماهنگی کامل با طرف عراقی صورت گرفته و وزارت راه اتوبوس های لازم را برای انتقال به موقع فراهم کرده است.

وی از زائران خواست برای تسهیل خدمات، زمان بازگشت خود را مدیریت و به صورت تدریجی اقدام کنند تا ازدحام و تاخیر پیش نیاید.

سردار ستاره با قدردانی از همه زائران و مسوولان، تاکید کرد: با صبر، همکاری و رعایت مقررات، اربعین امسال نیز رویدادی پر برکت و بی نقص خواهد بود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار