دادستانی تهران علیه بلاگر وکیل‌نما اعلام جرم کرد صدور مجوز سلاح‌های شکاری و ورزشی از مهر ۱۴۰۴ توسط فراجا در کدام کشور‌ها تعداد زنان از مردان بیشتر است؟ رای نهایی در پرونده کلثوم اکبری صادر شد نرخ‌های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد + جزئیات  طوفان و گردوغبار مدارس زابل را در اول مهر تعطیل کرد نتیجه آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد مدارس تهران تک‌شیفتی می‌شوند هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال کشور؛ بارش‌های شدید و سیلاب در راه است احکام متهمان حادثه هشتم مهر زاهدان صادر شد جاده چالوس مسدود شد بازگشت ساعت فعالیت مترو تهران به روال عادی از اول مهرماه هر ۵ دقیقه یک ایرانی به آلزایمر مبتلا می‌شود/سونامی آلزایمر در راه است آغاز موج بازگشت مسافران تعطیلات پایان تابستان/ هشدار پلیس نسبت به تبعات شتاب‌زدگی رانندگان هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود است ماجرای سکته کلثوم اکبری در زندان؛ این زن در آخرین جلسه محاکمه از حال رفت! + فیلم

ارجاع دو پرونده از مجلس به قوه قضاییه

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از ارجاع مجدد دو پرونده در راستای اجرای ماده ۲۳۴ به قوه قضاییه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 22
کد خبر: ۲۸۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احد آزادی خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر این کمیسیون، اظهار داشت: بررسی گزارش کمیسیون درباره اجرای ماده 234 آیین‌نامه داخلی مجلس درباره "عدم اجرای مفاد قانون تسهیل ازدواج جوانان" و همچنین عدم اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر" در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت.

 

وی افزود: قانون تسهیل ازدواج و امر به معروف و نهی از منکر از حدود 12 سال پیش معطل مانده و اجرا نمی‌شدند بنابراین نمایندگان در سال گذشته با اعمال ماده 34 آیین‌نامه داخلی درباره این 2 قانون موافقت کرده بودند.

 

حجت‌الاسلام آزادی خواه یادآور شد:این پرونده طبق ماده 234 برای رسیدگی به قوه قضائیه ارجاع شده بود اما قوه قضائیه ایرادی نسبت به آن گرفته بود و پرونده مجددا به کمیسیون فرهنگی ارجاع شده بود.

 

وی در توضیح ایراد قوه قضائیه اظهار داشت: قاضی پرونده اعلام کرده بود که برای متهمین پرونده حکم عدم اجرای قانون صادر شده اما ماده‌ای برای جریمه متهمین وجود ندارد و باید مسیری برای تعیین جریمه آنها پیدا شود.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس ادامه داد: پس از بررسی ایراد قاضی پرونده، اعضای کمیسیون عنوان کردند به دلیل اینکه جریمه متهمین مشخص نشده، موافقت کردند که این پرونده ادامه یابد تا متهمین قانون برابر با ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس محاکمه شوند  بنابراین در نهایت پرونده مجددا به قوه قضائیه ارجاع شد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: وی اضافه کرد: طبق گزارش پرونده که از سوی قوه قضائیه به کمیسیون ارجاع شده برخی از وزارای سابق تا وزرای فعلی از جمله متهمین این پرونده هستند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر