المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! دادستانی عمومی فرانسه پس از اظهارات تهدیدآمیز اخیر «دیوید دانیل کوهن»، خاخام صهیونیست علیه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۶۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان عمومی پاریس روز جمعه از آغاز تحقیقات خود در رابطه با اظهارات تهدید آمیز یک خاخام صهیونیست علیه «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه خبر داد.

براساس اعلام پایگاه اینترنتی نشریه «العربی الجدید»، دادستانی عمومی فرانسه پس از اظهارات تهدیدآمیز اخیر «دیوید دانیل کوهن»، خاخام صهیونیست علیه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است.

این خاخام صهیونیست در اظهاراتی جنجالی در صفحه یوتیوب خود علیه رئیس جمهور فرانسه ضمن تقبیح تصمیم وی برای شناسایی دولت مستقل فلسطینی با تهدید وی به قتل گفته بود: رئیس جمهور فرانسه بهتر است که جنازه خود را آماده کند. چرا که این مواضع ماکرون برخلاف خواست خداست!

این اظهارات وی سبب شد تا «برونو روتاریو»، وزیر کشور فرانسه به صورت رسمی ضمن تقبیح اظهارات خشونت‌آمیز و نفرت پراکنانه این مقام صهیونیست از آغاز تحقیقات توسط واحد‌های جنایی پلیس قضایی فرانسه در پاریس خبر دهد.

«امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه در هفته‌های گذشته اعلام کرد کشورش قبل از برگزاری اجلاس آینده مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سپتامبر ۲۰۲۵، شناسایی دولت مستقل فلسطینی را به صورت رسمی اعلام خواهد کرد. وی در ادامه افزود امیدوار است این امر یاریگر برقراری صلح و سازش در منطقه خاورمیانه باشد.

این مواضع رئیس‌جمهور فرانسه با استقبال گسترده پایتخت‌های عربی و در مقابل خشم و ناخرسندی مقامات رژیم صهونیستی همراه شد.

اعلام آمادگی پاریس برای شناسایی دولت مستقل فلسطین از آن رو حائز اهمیت است که این کشور به عنوان نخستین کشور قدرتمند غربی و همچنین اولین کشور عضو «گروه هفت» (G۷) از نیت خود برای شناسایی دولت فلسطین پرده برداشته است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار