دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند روبیو: ایران مواد غنی‌شده را از خارج وارد کند «لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت محکومیت بازداشت غیر قانونی مهدیه اسفندیاری و شاهین حزامی توسط فرانسه فحاشی محمود عباس به حماس دستور عراقچی برای مساعدت به اتباع ایرانی در استانبول وزیر خارجه چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است

ماکرون حملات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد

رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر به مصر با محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مدعی شد که پاریس با کوچاندن مردم غزه از این باریکه مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه که در سفری سه روزه راهی مصر شده است، حملات جاری رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را محکوم کرد.

 

ماکرون دیروز برای سفری ۳ روزه، راهی قاهره، پایتخت مصر شد. رئیس جمهور فرانسه در این سفر بار دیگر با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر دیدار خواهد کرد که دوازدهمین ملاقات آنها در قاهره یا پاریس از زمان آغاز ریاست جمهوری ماکرون در سال ۲۰۱۷ است.

 

ماکرون گفت: ما حملات جاری اسرائیل به نوار غزه را محکوم می‌کنیم و با جابه‌جایی هیچ‌کس از غزه موافق نیستیم و با الحاق کرانه باختری نیز مخالفیم.

 

وی بدون اشاره به نقض آشکار آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی افزود: ما خواستار آتش‌بس، آزادی اسرای نزد حماس و ازسرگیری فوری مذاکرات هستیم.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین مدعی شد که پاریس از طرح کشورهای عربی برای بازسازی نوار غزه حمایت می‌کند و در ادامه نیز مدعی شد که حماس نباید در غزه هیچ نقشی را ایفا کند. به گفته ماکرون، روند دیپلماتیک تنها راه برای حصول اطمینان از ثبات در غزه و تمام منطقه است.

 

دولت مصر طرحی به ارزش ۵۳ میلیارد دلار برای بازسازی غزه طی پنج سال ارائه کرده که مبتنی بر ارائه کمک‌های فوری و بازسازی و توسعه اقتصادی طولانی مدت این منطقه است. این طرح اواخر پارسال در اجلاس سران کشورهای عربی در قاهره مورد بررسی قرار گرفت./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار