یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پنس در کاخ سفید می‌ماند

پنس در کاخ سفید می‌ماند رئیس جمهوری آمریکا به شایعات درباره اینکه مایک پنس را از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا حذف می‌کند، پایان داد و اعلام کرد که وی در دور بعدی هم به عنوان معاونش به کار خود ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا در جریان مصاحبه با برنامه تلویزیونی "فاکس و دوستان" درباره شایعات مبنی بر اینکه نیکی هیلی، سفیر سابق ایالات متحده در سازمان ملل ممکن است جایگزین مایک پنس به عنوان معاون ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شود، گفت: مایک پنس آن طور که من از شایعات شنیده‌ام قرار است دیگر معاون من در انتخابات ۲۰۲۰ نباشد. نیکی هیلی "خیلی خوب" است اما مایک پنس به عنوان معاون ریاست جمهوری کار "فوق‌العاده‌ای" انجام داده است. او فرد مورد نظر ما و "دوست من" است. ببینید، ما با هم یک "تیم خوب" داریم.

 

وی ادامه داد: مایک پنس یک معاون "خوب" برای ریاست جمهوری است. او ۱۰۰ درصد فرد مورد نظر ما است.

 

ترامپ همچنین نیکی هیلی را "یک دوست" توصیف کرد و گفت: او در مبارزات انتخاباتی من به شکل دیگری حضور خواهد داشت.

 

نیکی هیلی که سال گذشته میلادی مقام سفیر ایالات متحده در سازمان ملل را ترک گفت، تلاش کرده است تا به صورت غیر مستقیم علاقه‌اش برای سمت معاون ریاست جمهوری را نشان دهد.

 

نیکی هیلی در مصاحبه اخیر خود گفته بود: سمت های ریاست جمهوری و معاون ریاست جمهوری با هم خوب هستند. مایک پنس برای شغل معاون ریاست جمهوری فرد خوبی است و فکر می‌کنم "شریک درستی" برای دونالد ترامپ محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار