نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نیکی هیلی: بایدن به برجام باز می‌گردد

نیکی هیلی: بایدن به برجام باز می‌گردد سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل معتقد است اگر بایدن رئیس جمهور آمریکا شود بار دیگر به توافق هسته‌ای با ایران می‌پیوندد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۹۱
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از یورونیوز، نیکی هیلی، سفیر پیشین ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل می‌گوید اگر جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری پیش‌روی آمریکا در ماه نوامبر به پیروزی برسد، تمام پیشرفت‌های سیاسی به دست آمده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از دست خواهد رفت.
 
 
او با اشاره به توافق هسته‌ای سال 2015 میلادی میان ایران و قدرتهای بزرگ جهان گفت: «اگر جو بایدن رئیس جمهور شود، بار دیگر به این توافق هسته‌ای خواهد پیوست.»
 
 
هیلی روز یکشنبه در جریان میزگردی که بصورت غیرحضوری به میزبانی «ائتلاف یهودیان جمهوریخواه» آمریکا تشکیل شده بود، از اقدامات دونالد ترامپ از جمله انتقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به بیت‌المقدس و خروج از توافق هسته‌ای ایران دفاع کرد و گفت: «همه پیشرفت‌هایی که ما در موضوع اسرائیل و خاورمیانه داشتیم.... در صورت ریاست جمهوری جو بایدن، از بین می‌رود. زیرا آنها قصد دارند که به عقب برگردند و در تلاشند دوباره به توافق هسته‌ای ایران بپیوندند.»
 
 
 
بنا بر گزارش وبسایت جروزالم پست، هیلی سخنانش را اینگونه ادامه داد: «به تفاوت‌های جو بایدن و رئیس جمهور ترامپ نگاه کنید. چه کسی سفارت آمریکا را به بیت‌المقدس منتقل کرد؟ چه کسی از توافق با ایران خارج شد؟»
 
 
او همچنین با اشاره به تلاش‌های آمریکا در سال 2018 میلادی برای صادر شدن قطعنامه‌ای در سازمان ملل برای محکوم کردن حماس گفت: «چه کسی به من اجازه داد تا برای اولین بار موضوع حماس را در سازمان ملل مطرح کنم؟»
 
 
نیکی هیلی افزود: «آیا می‌خواهید تسلیم بایدن شوید؟ یعنی کسی که در موضوع سیاست داخلی و خارجی هر روز بیشتر به افرادی همچون ایلهان عمر و برنی سندرز نزدیک می‌شود... بایدن زمانی که حماس به اسرائیل حمله می‌کرد و کسی کاری انجام نمی‌داد، کجا بود؟»
 
 
خانم هیلی همچنین با تاکید بر اینکه در حال حاضر چین اصلی‌ترین تهدید آمریکا است، اعلام کرد بسیاری از رؤسای جمهور آمریکا از جمله باراک اوباما و معاون پیشین او جو بایدن به این واقعیت که «چین مدتهاست یک ماموریت استراتژیک در قبال کشور ما دارد» نگاه ساده انگارانه‌ای دارند./ تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار