دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

لاریجانی : موساد من را تهدید به قتل کرد

لاریجانی : موساد من را تهدید به قتل کرد دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: روز اول جنگ از طریق تلفن و موساد تهدید به قتل شدم و البته پاسخی درخور به آن‌ها دادم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 14
کد خبر: ۲۸۶۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در گفت‌وگو با المیادین، از تهدید به قتل خود در روز اول جنگ خبر داد و تأکید کرد که ایران هرگز تسلیم نخواهد شد و پاسخ‌های قاطع به هرگونه تهدید رژیم صهیونیستی آماده است.

لاریجانی با اشاره به تهدیدهای موساد گفت: «روز اول جنگ از طریق تلفن و موساد تهدید به قتل شدم و البته پاسخی درخور به آن‌ها دادم.» وی افزود که هدف دشمنان، سرنگونی نظام جمهوری اسلامی و ایجاد فتنه بود، اما برخلاف انتظار، حتی مخالفان داخلی نیز کنار نظام ایستادند و کشورهای اسلامی نیز حمایت خود از ایران را نشان دادند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران همچنین درباره روابط منطقه‌ای اظهار داشت: «امکان عادی‌سازی روابط با سوریه وجود دارد، اما این بستگی به اقدامات جمهوری سوریه خواهد داشت.»

وی در مورد وضعیت اسرائیل گفت: «ما همواره آماده پاسخ قوی به هر حمله رژیم صهیونیستی هستیم و این کشور اجازه نخواهد داد منطقه به ثبات برسد.»

لاریجانی درباره مواضع آمریکا تأکید کرد: «آمریکایی‌ها باید تکلیف خود را روشن کنند؛ وقتی هم‌زمان از مذاکره و جنگ حرف می‌زنند، یعنی هنوز نفهمیده‌اند که جنگ بی‌فایده است. ایران هرگز در جنگ تسلیم نخواهد شد و مذاکره زمانی مفید است که طرف‌ها بفهمند با جنگ به خواسته‌هایشان نمی‌رسند.»

وی همچنین درباره چشم‌انداز جهانی و منطقه‌ای ایران افزود: «نگاه در منطقه و جهان تغییر خواهد کرد و یک‌قطبی نخواهد ماند؛ آیا می‌توانند با چین مقابله کنند؟ آیا توانسته‌اند اراده خود را به پوتین تحمیل کنند؟ نباید خود را لقمه آسانی برای آن‌ها کنیم.»

لاریجانی در ادامه اظهار داشت: «آمریکایی‌ها نمی‌توانند روابط ما با کشورهای عربی را قطع کنند؛ بله، شاید این روابط به اوج یا صد نرسد، اما می‌توانیم از آن بهره ببریم.»

وی با اشاره به نقش رهبری در جنگ افزود: «آیت‌الله خامنه‌ای موازنه را در جنگ آمریکا و اسرائیل بر هم زد، زیرا در روز اول تعداد زیادی از فرماندهان ما را ترور کردند، اما ایشان توانست سریعاً آن‌ها را جایگزین کند. وقتی آمریکایی‌ها با وقاحت گفتند «باید تسلیم شوید»، آیت‌الله خامنه‌ای با قدرت پاسخ داد «تسلیم نمی‌شویم و با قدرت مقابله خواهیم کرد» و نیروهای مسلح با قدرت و شجاعت دفاع کردند.»

لاریجانی ادامه داد: «آیت‌الله خامنه‌ای مانند یک فرمانده نیروهای مسلح در اتاق عملیات عمل می‌کرد و در بسیاری از امور مشورت می‌داد و هدایت می‌کرد.»/اقتصادآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار