اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

تبدیل وضعیت معلمان حق التدریس از امروز

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رانندگان سرویس مدارس و اولیا نگرانی بابت افزایش هزینه‌های سرویس نداشته باشند، گفت: بودجه ۹۹ آموزش و پرورش واقع بینانه تدوین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن حاجی میرزایی در حاشیه امضای تفاهم نامه ساخت 170 هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی براینکه شما وعده داده بودید که بودجه 99 آموزش و پرورش به صورت ویژه تدوین می‌شود، آیا این کار در حال انجام است، اظهارکرد: وزارت آموزش و پرورش در بحث بودجه همواره با یک مشکل سالانه مواجه بوده و آن این است که برآوردهای هزینه این وزارتخانه به درستی صورت نگرفته است.

 

بودجه سال 99 آموزش و پرورش واقع بینانه‌تر تدوین می‌شود

وی با بیان اینکه این مشکل باعث شده مطالبات به سالهای بعد موکول شود، گفت: این مسئله باعث بروز مشکلاتی برای نظام آموزشی کشور شده است. برای رفع این مشکلات، همکاران ما بودجه 99 را واقع بینانه تر تدوین خواهند کرد.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه نباید تنگناها و مشکل بودجه 99 را فراموش کنیم، تأکید کرد: در تدوین لایحه و ارقام بودجه 99 آموزش و پرورش با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه مذاکره و ارتباطات خوبی داریم و امیدواریم بتوانیم مشکلات سالهای اخیر بودجه آموزش و پرورش را حل کنیم.

 

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسش دیگر تسنیم مبنی بر سهمیه سوخت معلمانی که در روستاها تدریس می‌کنند، گفت: سهمیه سوخت سرویس مدارس براساس تصمیم‌گیری ستاد سوخت به تناسب با پیمایش تعیین شده است.

 

وی توضیح داد: در این راستا سرویس‌های مدارس پس از ثبت نام در سامانه سپند ماهانه تا 120 لیتر در کارت سوخت آنها معادل ریالی شارژ خواهد شد.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه این سهمیه از 24 آبان تخصیص یافته است، افزود: دارندگان سرویس مدارس و اولیا نگرانی در این رابطه نداشته باشند و نباید سرویس‌های مدارس دریافتی خود را افزایش دهند.

 

حاجی میرزایی پاسخی به پرسش سهمیه سوخت معلمانی که در روستاها تدریس می‌کنند، نداد.

 

وی همچنین درباره تبدیل وضعیت معلمان حق التدریس گفت: قانون استخدام معلمان حق التدریس در مجلس تصویب شده و دولت هم آیین نامه اجرایی آن را تدوین و تصویب کرده است.

 

وی ادامه داد: شیوه نامه استخدام نیز در آموزش و پرورش تنظیم و امروز به ادارات کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ شده است. بر این اساس از امروز تبدیل وضعیت معلمان حق التدریس آغاز شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار