تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده

ترکی الفیصل: نتانیاهو «قاتل روان‌پریش» است/ عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل فعلاً غیرممکن

ترکی الفیصل: نتانیاهو «قاتل روان‌پریش» است/ عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل فعلاً غیرممکن رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی «ترکی الفیصل»، نخست‌وزیر اسرائیل «بنیامین نتانیاهو»، را «مجرم» و «قاتل روان‌پریش» توصیف کرد و گفت در شرایط کنونی هیچ راهی برای عادی‌سازی روابط ریاض با اسرائیل وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 16
کد خبر: ۲۸۶۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ترکی الفیصل روز جمعه در گفت‌وگو با «کریستین امانپور» مجری شبکه «CNN» با اشاره به فشارها برای عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو گفت: «چطور می‌توان انتظار داشت عربستان با فردی مثل نتانیاهو که جنایتکار و قاتل روان‌پریش است، وارد روند عادی‌سازی شود؟ در شرایط فعلی چنین چیزی غیرممکن است.»

او با یادآوری ابتکار صلح عربی سال ۲۰۰۲ افزود: «عربستان همیشه راه‌حل سیاسی و صلح پایدار را پیشنهاد داده؛ چه در قالب طرح صلح عربی، چه در قالب طرح مشترک اخیر با فرانسه برای پایان جنگ غزه. عادی‌سازی پیش از تحقق این شرایط اصلا مطرح نیست.»

ترکی الفیصل در ادامه به «رؤیای اسرائیل بزرگِ» نتانیاهو واکنش نشان داد و هشدار داد: «وقتی نخست‌وزیر اسرائیل از نقشه‌ای سخن می‌گوید که از نیل تا فرات را در بر می‌گیرد، یعنی قصد دارد بخش‌هایی از سرزمین‌های عربی، فراتر از فلسطین، را اشغال کند. این خطری است که جامعه جهانی باید جدی بگیرد.»

رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی سعودی همچنین با اشاره به تلفات سنگین فلسطینی‌ها از زمان آغاز جنگ اخیر تأکید کرد: «بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی کشته یا زخمی شده‌اند، میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند و غزه ویران شده است. آیا این موفقیت است؟ هرگز. این نتیجه سیاست‌های فردی است که فقط به قدرت شخصی خود و فرار از محاکمه می‌اندیشد.»

او همچنین خواستار شناسایی بین‌المللی دولت فلسطین بر پایه مرزهای ۱۹۶۷ شد و گفت: «این اقدام می‌تواند انزوای آمریکا و اسرائیل را آشکارتر کرده و اروپا را به سمت موضع‌گیری جدی‌تر علیه تجاوزات اسرائیل سوق دهد.»/همشهری

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار