آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند خبرنگار: چه کسی بوداپست را به عنوان محل دیدار پوتین و ترامپ انتخاب کرده؟ سخنگوی کاخ سفید: مادرت! نتانیاهو: نگاه ما به ایران دوخته شده است حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد نتانیاهو دستور بسته شدن گذرگاه رفح را صادر کرد پایان قطعی بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل نفتکش مورد حمله توسط زیردریایی آمریکا، ارتباطی با ناوگان کشتیرانی ایران ندارد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ پیام معاون حقوقی وزارت خارجه درباره مقابله با اسنپ‌بک

ترکی الفیصل: نتانیاهو «قاتل روان‌پریش» است/ عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل فعلاً غیرممکن

رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی «ترکی الفیصل»، نخست‌وزیر اسرائیل «بنیامین نتانیاهو»، را «مجرم» و «قاتل روان‌پریش» توصیف کرد و گفت در شرایط کنونی هیچ راهی برای عادی‌سازی روابط ریاض با اسرائیل وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 16
کد خبر: ۲۸۶۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ترکی الفیصل روز جمعه در گفت‌وگو با «کریستین امانپور» مجری شبکه «CNN» با اشاره به فشارها برای عادی‌سازی روابط ریاض و تل‌آویو گفت: «چطور می‌توان انتظار داشت عربستان با فردی مثل نتانیاهو که جنایتکار و قاتل روان‌پریش است، وارد روند عادی‌سازی شود؟ در شرایط فعلی چنین چیزی غیرممکن است.»

او با یادآوری ابتکار صلح عربی سال ۲۰۰۲ افزود: «عربستان همیشه راه‌حل سیاسی و صلح پایدار را پیشنهاد داده؛ چه در قالب طرح صلح عربی، چه در قالب طرح مشترک اخیر با فرانسه برای پایان جنگ غزه. عادی‌سازی پیش از تحقق این شرایط اصلا مطرح نیست.»

ترکی الفیصل در ادامه به «رؤیای اسرائیل بزرگِ» نتانیاهو واکنش نشان داد و هشدار داد: «وقتی نخست‌وزیر اسرائیل از نقشه‌ای سخن می‌گوید که از نیل تا فرات را در بر می‌گیرد، یعنی قصد دارد بخش‌هایی از سرزمین‌های عربی، فراتر از فلسطین، را اشغال کند. این خطری است که جامعه جهانی باید جدی بگیرد.»

رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی سعودی همچنین با اشاره به تلفات سنگین فلسطینی‌ها از زمان آغاز جنگ اخیر تأکید کرد: «بیش از ۱۰۰ هزار فلسطینی کشته یا زخمی شده‌اند، میلیون‌ها نفر آواره شده‌اند و غزه ویران شده است. آیا این موفقیت است؟ هرگز. این نتیجه سیاست‌های فردی است که فقط به قدرت شخصی خود و فرار از محاکمه می‌اندیشد.»

او همچنین خواستار شناسایی بین‌المللی دولت فلسطین بر پایه مرزهای ۱۹۶۷ شد و گفت: «این اقدام می‌تواند انزوای آمریکا و اسرائیل را آشکارتر کرده و اروپا را به سمت موضع‌گیری جدی‌تر علیه تجاوزات اسرائیل سوق دهد.»/همشهری

کلمات کلیدی: نتانیاهو
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار