حمله توپخانه‌ای عربستان سعودی به دو شهر مرزی در یمن دور سوم مذاکرات ایران و آژانس برگزار شد/توضیحات نماینده ایران در وین مصر: چه اسرائیل بخواهد یا نخواهد، طرح کوچ اجباری اجرا نخواهد شد رئیس‌جمهور لبنان خواستار خروج نظامیان اسرائیلی از کشورش شد عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد / با سه کشور اروپایی هم مذاکرات ادامه دارد دیدار جوزف عون با فرمانده سنتکام مادورو: در صورت حمله به ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه هستیم استقرار ۱۰ فروند اف-۳۵ آمریکا در کارائیب برای رویارویی محتمل با ونزوئلا تاکید عراقچی بر توسعه روابط ایران و فیلیپین سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد کشته شدن دو نیروی قسد در حومه دیرالزور سوریه سیاست خارجی لندن با وزیر جدید / «ایوت کوپر» چه نگاهی به ایران و جهان دارد؟ هشدار روسیه: اروپا استقلال خود را از دست داده و انقلاب در راه است! واکنش عراقچی به سکوت غرب درباره فعالیت هسته‌ای اسرائیل آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آژانس در وین

ماجرای جاماندن اسناد نشست ترامپ و پوتین در آلاسکا چه بود؟

کاخ سفید به گزارش‌ها در خصوص جاماندن اسناد دولتی آمریکا درباره نشست آلاسکا بر روی پرینتر یک هتل واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۲۸۶۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید گزارش شبکه ان پی آر (NPR) را که در آن فاش شده بود اسناد دولتی آمریکا درباره نشست اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در آلاسکا، بر روی پرینتر عمومی هتلی جا مانده است، «خنده دار» توصیف کرد.

بر این اساس، آنا کلی معاون دبیر مطبوعاتی کاخ سفید، در بیانیه‌ای برای شبکه نیوزنیشن گفت: این خنده دار است که NPR یک منوی ناهار چند صفحه‌ای را منتشر کرده و آن را نقض امنیتی می‌نامد. این نوع روزنامه نگاری تحقیقی خود خوانده، دلیل آن است که هیچ کس آن‌ها را جدی نمی‌گیرد و به لطف رئیس جمهور ترامپ دیگر بودجه مالیاتی دریافت نمی‌کنند.

ان پی آر گزارش داد، این هشت برگه شامل اطلاعاتی درباره نشست‌ها و مکان‌های اجلاس، همراه با شماره تلفن سه کارمند دولتی آمریکا بوده و پیش از دیدار روز جمعه ترامپ و پوتین در پایگاه مشترک المندورف-ریچاردسون در نزدیکی انکوریج در آلاسکا، روی پرینتر هتل پیدا شده است.

در صفحه نخست این اسناد، ترتیب نشست‌های روز جمعه نشان داده شده بود، از جمله اینکه رئیس جمهور ترامپ قصد داشته هدیه‌ای به پوتین بدهد. صفحات دوم تا پنجم شامل نام مقام‌های ارشد آمریکا و روسیه حاضر در آلاسکا بود و در صفحه دوم شماره تلفن سه عضو تیم آمریکا درج شده بود. صفحات ششم و هفتم مربوط به نمودار جایگاه ناهار و منو بود.

این در حالی است که این ناهار برنامه ریزی شده روز جمعه برگزار نشد، اما طبق اسناد به دست‌آمده قرار بود شامل سالاد، فیله مینیون و نوعی ماهی باشد.

به نظر می‌رسد این اسناد توسط دفتر رئیس تشریفات وزارت خارجه تهیه شده بود تا اهداف سیاست خارجی ایالات متحده را با ایجاد شرایطی برای دیپلماسی موفق پیش ببرد.

دیدار پوتین و ترامپ شب گذشته، جمعه، در پایگاه نظامی آمریکایی "المن‌دورف-ریچاردسون" در آنکوریج ایالت آلاسکا برگزار شد و دو ساعت و ۴۵ دقیقه به طول انجامید. از طرف روسیه، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه و یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور در این نشست حضور داشتند و در ترکیب هیئت آمریکایی نیز مارکو روبیو، وزیر خارجه و استیون ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا شرکت داشتند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار