ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

صدراعظم آلمان: ترامپ به تدریج از پوتین فاصله می‌گیرد

صدراعظم آلمان با بیان اینکه آمریکا به فکر تحریم‌های ضدروسی است، مدعی شد که رئیس‌جمهور آمریکا به تدریج از رئیس‌جمهور روسیه فاصله می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۲۸۲۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان عصر شنبه در سخنانی عنوان کرد: «تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه، به‌رغم حمایت گسترده اروپایی‌ها، همچنان موضوع بحث در ایالات متحده است.»

رسانه خبری «دویچه وله» به نقل از صدراعظم آلمان گزارش داد: «مجلس سنای آمریکا به‌طور فعال در حال بحث در مورد تحریم‌های جدید علیه روسیه است و من در تلاشم تا اقدامات هماهنگی میان اتحادیه اروپا و آمریکا را انجام دهم. همچنین از نظر من، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به تدریج از ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه فاصله می‌گیرد.»

مرتس با اشاره به بی‌نتیجه بودن تماس‌های قبلی‌اش با ولادیمیر پوتین اعلام کرد که قصد ندارد با او تماس تلفنی برقرار کند.

فردریش مرتس مسائلی از جمله سفر «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان به مسکو در ژوئیه ۲۰۲۴ و تماس تلفنی میان «اولاف شولتس» صدراعظم سابق آلمان و پوتین در نوامبر ۲۰۲۴ را برجسته کرد و گفت: «آخرین سفر نخست‌وزیر مجارستان به مسکو با بمباران شدید کی‌یف از سوی روسیه مواجه شد. و پس از آخرین مکالمه تلفنی صدراعظم سابق با پوتین، یک بمباران اتفاق افتاد. بنابراین اگر این نتیجه چنین تماس‌های تلفنی باشد، من برای مدت طولانی از آنها دوری خواهم کرد.»

صدراعظم سابق آلمان ادعا کرد: «من هیچ نشانه‌ای از آمادگی کرملین برای کاهش تنش نمی‌بینم.»

این ادعای او درحالی عنوان شده که رئیس‌جمهور روسیه شامگاه جمعه در سخنانی اظهار کرد: «روسیه آماده دور سوم مذاکرات با اوکراین است و مذاکره‌کنندگان هر ۲ طرف در تماس فعال هستند و گفت‌وگوها در مورد تاریخ احتمالی بعدی ملاقات در حال انجام است.»

ولادیمیر پوتین همچنین درباره احتمال دیدار با دونالد ترامپ تاکید کرد: «من همیشه برای تماس و ملاقات با او آماده‌ هستم.».ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ پوتین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار