سیدرضا مهدوی داور دیدار حساس استقلال و ذوب‌آهن شد بازیکن سابق لیگ برتر انگلیس به استقلال پیوست/ جنگ جنپو و مانه در آسیا آغاز می‌شود محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن توسط ایران سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم وحید هاشمیان: هدف پرسپولیس، پیروزی مقابل سپاهان است نویدکیا: بازی مقابل پرسپولیس سخت خواهد بود / وحید هاشمیان جنتلمن است یارانه کدام افراد قطع خواهد شد؟ بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی ناکامی تراکتور در جذب دروازه‌بان خارجی / جانشین بیرانوند کیست؟ رونمایی رسمی تراکتور از جانشین ریکاردو آلوز رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود اعلام تاریخ واریز سود سهام عدالت / مبلغ سود سهام ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین وضعیت انتقاد آب طالقان به تهران / بحران آب در پایتخت پایان می‌یابد؟

تاج: در سال جام جهانی از دولت انتظار کمک داریم

 رئیس فدراسیون فوتبال گفت: بیش از ۲۰ اعزام بین‌المللی و منطقه‌ای در سال جام جهانی پیش خواهیم داشت و انتظار داریم دولت به ما کمک کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۲۸۷۳۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی تاج در خصوص انتظارات جامعه فوتبال از دولت با توجه به در پیش بودن رقابت‌های جام جهانی 2026 گفت: همانطور که می‌دانید، در دوره حضور دنیامالی، ما صعود مقتدرانه‌ای به جام جهانی داشتیم. یک عدد کمی از دولت می‌‌گیریم که کفاف امورات را نمی‌دهد و کمتر از یک هشتم بودجه ما است. باتوجه به اینکه سال پراعزامی در پیش داریم، انتظار داریم که دولت بتواند در این مدت کمک‌هایی را برای ما در نظر بگیرد.

رئیس فدراسیون فوتبال افزود: بیش از 20 اعزام بین‌المللی و منطقه‌ای در سال جام جهانی در پیش خواهیم داشت. همچنین چند فیفادی داریم و باید بازی‌های تدارکاتی اثربخشی را برای تیم ملی صورت دهیم و این سختی کار ما است اما خوشبختانه دنیامالی در جریان ریز همه‌ مسائل است و در نظر دارد تا کمک‌های مناسبی برای تیم ملی صورت بگیرد و مشکلات برطرف شود. تفاوتی که ما با تیم‌های باشگاهی داریم، این است که اعزام‌ها و هزینه‌‌هایی که داریم به صورت دلاری انجام می‌شود و این مسئله‌ای است که باعث می‌شود هزینه‌های ما نسبت به تیم‌های لیگ برتری هم بیشتر شود.
او با اشاره به دوره جنگ 12 روزه و حضور موثر جامعه ورزش و جوانان در این رخداد گفت: وزارت ورزش و جوانان و جامعه ورزش در این دوره نمره قبولی گرفت و در این 12 روز، پویا و در صحنه بود و دنیامالی در این مدت در وزارتخانه حضور داشت و من 6-5 روز را در این 12 روز به دکتر دنیامالی مراجعه کردم و جلساتی داشتیم. حتی در اعزام بانوان به اردن که مشاهده کردید ورزشکاران ما در مسابقات انتخابی جام ملت‌های آسیا سلام نظامی دادند، دنیامالی تاکید داشت که این اعزام باید انجام شود و ما برای این اعزام، بخشی از مسیر را به صورت زمینی و بخشی دیگر را به صورت هوایی پیش بردیم.

تاج خاطرنشان کرد: به طور کلی دولت در جنگ 12 روزه نمره قبولی گرفت و مشکلاتی همچون گاز، بنزین و تغذیه گریبان‌گیر مردم ما نشد. این در حالی است که دشمن به دنبال این بود که کشور را فلج کند اما دولت در کنار مقام معظم رهبری و رزمندگان اسلام، اثرات وضعی مثبتی را به جای گذاشت و شهدای گرانقدری را هم تقدیم انقلاب کردیم./تسنیم

کلمات کلیدی: تاج جام جهانی
ارسال نظر
آخرین اخبار