سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

مجلس با فوریت طرح اختصاص درآمد مدیریت سوخت به مردم موافقت کرد

نمایندگان مجلس یک فوریت طرحی را به تصویب رساندن که در صورت تصویب نهایی آن، دولت مکلف می‌شود تمامی منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین را به صورت یارانه به مردم پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه جلسه عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم در دستور کار قرار گرفت.

 

وکلای ملت با ۱۰۱ رای موافق، ۶۲ رای مخالف، ۵ رای ممتنع از ۱۹۳ نماینده حاضر در مجلس، یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم را تصویب کردند.

 

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر به عنوان طراح این طرح گفت: یکی از نگرانی های ما این است که درآمدهای مردم با هزینه های آنها همخوانی ندارد. لذا طرحی تدوین شد که همه درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.  

 

بر اساس این طرح همه منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین به حسابی در خزانه داری کل کشور واریز و علاوه بر منابع یارانه، به حساب مردم واریز می‌شود.

 

نماینده مردم مشهد افزود: نمایندگان نتوانستند در مورد افزایش قیمت سوخت تصمیم گیر باشند اما تلاش دارند که مراقب منابع حاصل از افزایش قیمت سوخت باشند که همه این منابع به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.

 

در ادامه محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در مخالفت با این طرح گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس در حال تدوین چندین طرح بهتر است، در تدوین این طرح عجله نکنیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار