قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

مجلس با فوریت طرح اختصاص درآمد مدیریت سوخت به مردم موافقت کرد

نمایندگان مجلس یک فوریت طرحی را به تصویب رساندن که در صورت تصویب نهایی آن، دولت مکلف می‌شود تمامی منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین را به صورت یارانه به مردم پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه جلسه عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم در دستور کار قرار گرفت.

 

وکلای ملت با ۱۰۱ رای موافق، ۶۲ رای مخالف، ۵ رای ممتنع از ۱۹۳ نماینده حاضر در مجلس، یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم را تصویب کردند.

 

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر به عنوان طراح این طرح گفت: یکی از نگرانی های ما این است که درآمدهای مردم با هزینه های آنها همخوانی ندارد. لذا طرحی تدوین شد که همه درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.  

 

بر اساس این طرح همه منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین به حسابی در خزانه داری کل کشور واریز و علاوه بر منابع یارانه، به حساب مردم واریز می‌شود.

 

نماینده مردم مشهد افزود: نمایندگان نتوانستند در مورد افزایش قیمت سوخت تصمیم گیر باشند اما تلاش دارند که مراقب منابع حاصل از افزایش قیمت سوخت باشند که همه این منابع به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.

 

در ادامه محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در مخالفت با این طرح گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس در حال تدوین چندین طرح بهتر است، در تدوین این طرح عجله نکنیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر