پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC

بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC خانوادهٔ امام موسی صدر در پی پخش مستند شبکهٔ BBC به نام «معمای موسی صدر» بیانیه‌ای را منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 02
کد خبر: ۲۸۸۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، در متن این بیانیه آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیموَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ

بامداد روز سه شنبه دوم سپتامبر ۲۰۲۵ شبکهٔ BBC مستندی از امام موسی صدر با حضور خانوادهٔ امام پخش کرده است.

این خانواده با هدف خدمت به پروندهٔ امام و دو همراهش همهٔ تصاویر، مستندات و امکاناتش را در اختیار تیم مستندساز قرار داد. همچنین دبیر کمیتهٔ رسمی پی‌گیری پرونده، قاضی حسن شامی، با هدف توضیح همهٔ ابهام‌ها در مستند شرکت کرد.

در طول آماده‌سازی مستند، کلیپی برای خانواده و کمیته نمایش داده شد. این کلیپ حاوی تلاش فنی و بهره‌گیری این شبکه از هوش مصنوعی برای مقایسهٔ یک تصویر مبهم اخذشده در شرایطی نامناسب در سال ۲۰۱۱ درون بیمارستان الزاویة در طرابلس غرب است که ادعا می‌کنند متعلق به امام صدر است؛ تصویری که بدون اطلاع یا حتی اجازهٔ خانوادهٔ امام با تصاویر ایشان مقایسه شده است.

هنگام تصویربرداری، از همان لحظهٔ اول که از مشاهدهٔ تصاویر شگفت‌زده شدیم، به عنوان خانوادهٔ امام و کمیتهٔ پیگیری تأکید کردیم که این تصویر به علت تفاوت‌های فاحش ظاهری در شکل چهره، رنگ مو و دیگر امور بدیهی روشن، نمی‌تواند متعلق به امام باشد.

به همین علت، دبیر کمیتهٔ رسمی پیگیری قضیهٔ ناپدیدسازی اجباری امام موسی صدر و دو همراهش و نمایندهٔ خانوادهٔ امام، قاضی حسن شامی، برای توضیح همهٔ ابهام‌ها دریک برنامه تلویزیونی در bbc عربی شرکت می‌کنند.

وَهُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَعَ إِیمَانِهِمْصدق الله العلی العظیم» / ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار