آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ابراز نگرانی سفیر ایران در لندن در مورد عملیات‌های پرچم دروغین

ابراز نگرانی سفیر ایران در لندن در مورد عملیات‌های پرچم دروغین سفیر ایران در بندن در دیدار با وزیر ارتباطات این کشور نگرانی خود را در مورد احتمال اجرای عملیات‌های پرچم دروغین با هدف تضعیف روابط دوجانبه بین دو کشور ابراز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 03
کد خبر: ۲۸۸۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید علی موسوی، سفیر ایران در لندن در دیدار با دن جارویس‌ام‌بی‌ای، وزیر ارتباطات بریتانیا، در مورد راه‌ها و روش‌های تقویت تعامل مؤثر، با هدف رسیدگی به امور امنیتی دو طرف و حل سوءتفاهم‌ها، گفت‌و‌گو کرد.

موسوی در این دیدار نگرانی خود را در مورد احتمال اجرای عملیات‌های پرچم دروغین با هدف تضعیف روابط دوجانبه بین دو کشور ابراز کرد.

آنها همچنین در مورد طیف وسیعی از مسائل دوجانبه، از جمله امور کنسولی و انتظامی، تبادل نظر کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار