تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

ادعای لندن درباره نقض برجام از سوی ایران

وزارت خارجه انگلیس با ادعای اینکه ایران طرفی است که توافق هسته‌ای را نقض می‌کند، از ایران خواست هرچه سریعتر به پایبندی کامل به تعهدات برجامی بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 19
کد خبر: ۷۸۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از ابراز آمادگی آمریکا برای مشارکت در گفت‌وگوها با ایران و کشورهای اروپایی برای بازگشت به توافق هسته‌ای، لندن از تهران خواست تا به پایبندی به برجام بازگردد.

 

«جیمز کِلِورلی» معاون وزیر خارجه انگلیس امروز (پنجشنبه) مدعی شد به لطف تلاش‌های لندن بوده که توافق هسته‌ای ایران بعد از خروج آمریکا زنده ماند و از بین نرفت.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، بر اساس این گزارش، وی همچنین از ایران خواست هرچه سریعتر به پایبندی به تعهدات ذیل توافق هسته‌ای بازگردد.

 

کلورلی در مصاحبه با شبکه رادیویی «بی‌بی‌سی»، مدعی شد: «اکنون همه چیز در دست ایران است، آنها طرفی هستند که شرایط برجام را نقض می‌کنند. و آنها طرفی هستند که می‌توانند در این رابطه کاری انجام دهند».

 

معاون وزیر خارجه انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا، گفت: «گمان نمی‌کنم که ما باید سیگنالی بفرستیم مبنی بر اینکه از این عدم تعهد [ایران] چشم‌پوشی می‌کنیم یا آن را از انظار پنهان می‌کنیم».

 

این ادعاها در حالی است که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه دولت جدید آمریکا متوجه شد که ادعاها درباره قطعنامه ۲۲۳۱ هیچ اعتبار قانونی ندارد، تاکید کرد واشنگتن باید تمام تحریم‌ها را بی قید و شرط و به‌صورت مؤثر بردارد. (جزئیات بیشتر)

 

شامگاه پنجشنبه بود که وزارت خارجه آمریکا طی نشست مجازی با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی، از تصمیم خود برای مذاکره با ایران جهت بازگشت به توافق هسته‌ای خبر داد.

 

«ند پرایس»، سخنگوی این وزارتخانه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد دعوت اتحادیه اروپا برای شرکت در جلسه گروه ۱+۵ و ایران را خواهد پذیرفت.

 

بامداد امروز همچنین نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت این سازمان ادعای دولت پیشین آمریکا مبنی بر بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را پس گرفت./ فارس

 

ارسال نظر