انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

روحانی استعفای حجتی را پذیرفت

روحانی استعفای حجتی را پذیرفت پس از کش و قوس های فراوان پیرامون استعفای احتمالی وزیر جهاد کشاورزی، عضو هیأت رئیسه مجلس از پذیرش استعفای حجتی از سوی روحانی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماه هاست که اخبار متعددی پیرامون استعفای وزیر جهاد کشاورزی در رسانه ها منتشر می شود، اخباری که هر بار از سوی دولت تکذیب می شد. طرح مسئله عدم حضور حجتی در میان مجلسیان در روز سه شنبه بر اخبار احتمالی استعفای او بیش از پیش دامن زد.

 

با این حال مدیران روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگاران، در این زمینه اظهار بی اطلاعی می کردند. گفتنی است جلسه استیضاح محمود حجتی قرار است روز سه شنبه برگزار شود.

 

در همین زمینه، احمد علیرضابیگی، عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در گفتگویی روز گذشته اظهار داشت: طبق اعلام هیات رئیسه مجلس، قرار است جلسه استیضاح وزیر جهاد کشاورزی روز سه شنبه برگزار شود؛ اما وی از زمانی که بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از این وزارتخانه جدا و به وزارتخانه صنعت ملحق شده است، استعفای خود را به رئیس جمهور داده و نسبت به این موضوع اعتراض کرده بود.

 

اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسداباد در مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش و در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده: رئیس‌جمهور استعفای محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی را پذیرفته است.

 

وی افزود: با پذیرش استعفای وزیر جهاد کشاورزی توسط رئیس‌جمهور استیضاح وی که بنا بود فردا در مجلس برگزار شود، منتفی است و مجلس ادامه دستور کار عادی و روزمره خود را خواهد داشت.

 

هفته قبل استیضاح وزیر جهاد کشاورزی با 37 امضا توسط هیأت رئیسه اعلام وصول شده بود که وزیر جهاد کشاورزی قبل از برگزاری نشست استیضاح از سمتش استعفا داد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار