رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

روحانی استعفای حجتی را پذیرفت

پس از کش و قوس های فراوان پیرامون استعفای احتمالی وزیر جهاد کشاورزی، عضو هیأت رئیسه مجلس از پذیرش استعفای حجتی از سوی روحانی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماه هاست که اخبار متعددی پیرامون استعفای وزیر جهاد کشاورزی در رسانه ها منتشر می شود، اخباری که هر بار از سوی دولت تکذیب می شد. طرح مسئله عدم حضور حجتی در میان مجلسیان در روز سه شنبه بر اخبار احتمالی استعفای او بیش از پیش دامن زد.

 

با این حال مدیران روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگاران، در این زمینه اظهار بی اطلاعی می کردند. گفتنی است جلسه استیضاح محمود حجتی قرار است روز سه شنبه برگزار شود.

 

در همین زمینه، احمد علیرضابیگی، عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در گفتگویی روز گذشته اظهار داشت: طبق اعلام هیات رئیسه مجلس، قرار است جلسه استیضاح وزیر جهاد کشاورزی روز سه شنبه برگزار شود؛ اما وی از زمانی که بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از این وزارتخانه جدا و به وزارتخانه صنعت ملحق شده است، استعفای خود را به رئیس جمهور داده و نسبت به این موضوع اعتراض کرده بود.

 

اکبر رنجبرزاده نماینده مردم اسداباد در مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش و در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اعلام کرده: رئیس‌جمهور استعفای محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی را پذیرفته است.

 

وی افزود: با پذیرش استعفای وزیر جهاد کشاورزی توسط رئیس‌جمهور استیضاح وی که بنا بود فردا در مجلس برگزار شود، منتفی است و مجلس ادامه دستور کار عادی و روزمره خود را خواهد داشت.

 

هفته قبل استیضاح وزیر جهاد کشاورزی با 37 امضا توسط هیأت رئیسه اعلام وصول شده بود که وزیر جهاد کشاورزی قبل از برگزاری نشست استیضاح از سمتش استعفا داد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار