عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آغاز رزمایش مشترک آمریکا و ژاپن

رزمایش «اژدهای استوار» با مشارکت بیش از ۵۲۰۰ نظامی آمریکایی و ۱۴۰۰۰ نظامی ژاپنی در سراسر ژاپن آغاز شد و شامل تمرین‌های فرماندهی، میدانی و استقرار سامانه‌های موشکی جدید تفنگداران دریایی آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 11
کد خبر: ۲۸۸۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آمریکا و ژاپن از امروز (پنج‌شنبه) رزمایش گسترده‌ای را با نام «اژدهای قاطع 25» آغاز کردند که به عنوان بزرگ‌ترین مانور مشترک دو کشور توصیف شده است. این رزمایش در سه منطقه مختلف ژاپن برگزار خواهد شد.

به گزارش وزارت دفاع ژاپن، مانور نظامی یادشده از 11 تا 25 سپتامبر ادامه خواهد داشت و بیش از 14 هزار نظامی از نیروهای دفاع از خود ژاپن و نزدیک به 5 هزار نظامی آمریکایی از یگان‌های مختلف ارتش، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و نیروی هوایی در آن شرکت می‌کنند.

هدف این رزمایش، آزمایش سناریوهای دفاعی در جبهه‌های جنوبی، مرکزی و شمالی عنوان شده است. برای نخستین بار نیز سامانه موشکی میان‌برد آمریکایی «تایفون» در این مانور آزمایش خواهد شد. ارتش آمریکا قرار است این سامانه را به‌طور موقت در پایگاه هوایی ایواکونی واقع در استان یاماگوچی مستقر کند.

برگزاری مانور «اژدهای قاطع 25» با واکنش و نگرانی‌هایی در سطح داخلی و بین‌المللی همراه بوده است. چین و روسیه مخالفت خود را با استقرار سامانه تایفون اعلام کرده و هشدار داده‌اند که چنین اقداماتی به بی‌ثباتی بیشتر در منطقه و تشدید رقابت‌های تسلیحاتی منجر خواهد شد.

این رزمایش در شرایطی برگزار می‌شود که چین فعالیت‌های نظامی و گارد ساحلی خود را در اطراف تایوان و جزایر تحت کنترل ژاپن در دریای چین شرقی افزایش داده است. در ماه ژوئن، چین برای اولین بار رزمایش‌هایی در اقیانوس آرام با حضور هر دو ناو هواپیمابر خود، شاندونگ و لیائونینگ، برگزار کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار