اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

کاهش 15درصدی بودجه فرهنگی کشور در لایحه بودجه 99

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از کاهش 15درصدی بودجه حوزه فرهنگ در لایحه بودجه سال 99 خبر داد و گفت: با این وضعیت نهادهای فرهنگی در پرداخت حقوق و مزایای نیروهای خود هم با مشکل مواجه می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز بودجه حوزه فرهنگ در لایحه بودجه سال 99 با حضور مسئولانی از سازمان برنامه و بودجه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه کل بودجه در نظر گرفته شده برای سال 99 معادل 420 هزار میلیارد تومان است، افزود: سهم بخش فرهنگ در بودجه سال 99 نسبت به سال 98، 15 درصد کاهش یافته که با این وضعیت نهادهای فرهنگی حتی در پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خود هم به مشکل برمی‌خوردند.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت:  در بودجه سال 98 به میزان 7 هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار برای بخش فرهنگ در نظر گرفته شد که این میزان اعتبار در بودجه سال 99 به 6 هزار و 120 میلیارد تومان کاهش یافته است.

 

ذوالقدر خاطرنشان کرد: نکته‌ای در اینجا قابل ذکر است این است که در سال 98 هم تنها 63 درصد از بودجه تخصیص یافته به بخش فرهنگ محقق شده و  مابقی آن تاکنون تحقق نیافته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر