معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

خبر مهم برای زائران/ مبلغ علی‌الحساب پیش‌ثبت‌نام اعلام شد + زمان ثبت نام

 معاون سازمان حج اعلام کرد: پیش‌ثبت‌نام از متقاضیان حج تمتع 1405 از بیستم مهرماه آغاز می‌شود و دارندگان اسناد اولویت‌دار مقطع زمانی تا 31 شهریور 1386 می‌توانند در نخستین مرحله پیش ثبت‌نام خود را انجام دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 06
کد خبر: ۲۹۰۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج تشکیل شد، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، از فرایند پیش‌ثبت‌نام متقاضیان حج تمتع 1405 از بیستم مهرماه خبر داد.  

اکبر رضایی گفت: متقاضیانی که اسناد اولویت‌دار مقطع زمانی تا 31 شهریور 1386 را در اختیار دارند می‌توانند در اولین مرحله نسبت به پیش ثبت‌نام خود در سامانه «پنجره واحد سازمان حج» اقدام کنند.  

او با بیان اینکه مبلغ علی‌الحساب واریزی اعلام خواهد شد، افزود: اطلاعیه پیش ثبت‌نام امروز (دوشنبه 14 مهرماه) منتشر می‌شود و در ادامه از دارندگان فیش‌های اولویت‌دار متناسب با ظرفیت استانی تا تکمیل ظرفیت دعوت بعمل خواهد آمد.  

نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم از معاون حج و عمره خواست که شرایط کشور در فراخوان‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها مورد توجه قرار گیرد و در مرحله نخست آنچه برای خرید ارز و دیگر امور ضروری لازم است از زائران دریافت شود.  

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره کاروان‌های زوجی توصیه‌هایی بیان کرد و افزود: حقوق افرادی که زودتر از دیگران نسبت به واریز وجه پیش ثبت‌نام اقدام می‌کنند در برنامه‌ریزی‌ها به نحوی مدنظر قرار گیرد.  

آغاز ثبت‌نام دور جدید عمره از 15 مهر 

رضایی، معاون سازمان حج و زیارت در ادامه از آغاز ثبت‌نام دور جدید اعزام‌های عمره در ماه‌های آبان و آذر از سه شنبه (15 مهرماه) خبر داد و گفت: این اقدام در کل کشور خواهد بود و متقاضیان سفر به سرزمین وحی می‌توانند به سامانه مربوطه مراجعه و ثبت‌نام کنند.  

او افزود: سازمان حج به این منظور اطلاعیه منتشر و اطلاع‌رسانی درسطح استانی هم انجام خواهد شد.  

این جلسه با گزارش مدیرعامل موسسه عمره سعادت درباره آغاز پروازهای شرکت الجزیره از ایستگاه پروازی شیراز به مقصد فرودگاه‌های مدینه وجده از اواسط آبان ماه ادامه یافت.  

نصراله فرهمند گفت: برای متقاضیانی هم که قصد دارند از هتل‌های 5 ستاره، برخی خدمات ویژه و مدت سفر متفاوت استفاده کنند بسته‌های ویژه‌ای طراحی شده است که از اول آبان  برنامه قیمتی اعلام خواهد شد.  

سپس، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با توجه به نکات مطرح شده، خاطرنشان کرد که رعایت عزت و شأن زائران و خادمان باید حفظ شود و مجموعه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری دفاع از حقوق زائر را در تمام برنامه‌ریزی‌ها در اولویت قرار داده و می‌دهند./تسنیم

کلمات کلیدی: حج
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار