عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم

رئیس هیئت مذاکره کننده جنبش حماس گفت: با وجود اینکه ما کاملاً آماده توقف جنگ هستیم، اما اسرائیل همچنان به کشتن و نابودی فلسطینیان ادامه می‌‎دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 07
کد خبر: ۲۹۱۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، «خلیل الحیه»، رئیس هیئت مذاکره‌کننده حماس گفت: ما به شرم‌الشیخ آمدیم تا مذاکرات مسئولانه و جدی را برای توقف جنگ علیه مردممان در نوار غزه انجام دهیم.

وی افزود: ما اهداف و آرمان‌های مردممان برای تحقق ثبات، تشکیل دولت و حق تعیین سرنوشت را دنبال می‌کنیم.

این رهبر حماس گفت: ما آمادگی کامل خود را برای توقف مسئولانه جنگ اعلام می‌کنیم، اما دشمن همچنان به کشتن و نابودی ما ادامه می‌دهد.

گفتنی است مذاکرات غیرمستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه در شرم‌الشیخ برای بررسی طرح ترامپ درباره آتش بس در نوار غزه آغاز شده است.

بر اساس این گزارش، هدف دیدار غیرمستقیم بین هیئت‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی در شرم‌الشیخ، بررسی سازوکار‌های آماده‌سازی شرایط اولیه برای توافق تبادل اسرا است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیشتر اعلام کرده بودند که «ران درمر» وزیر امور راهبردی این رژیم هم در مذاکرات شرم الشیخ حضور خواهد داشت، اما دفتر نتانیاهو اعلام کرد که این مذاکرات در سطح عادی برگزار خواهد شد و سپس در صورت پیشرفت، مقام‌های ارشد به آن خواهند پیوست.

این مذاکرات در حالی آغاز شده است که دو طرف اختلاف نظر شدیدی درباره موضوع عقب‌نشینی اشغالگران و سلاح مقاومت و آینده حکومت در نوار غزه پس از جنگ دارند./مهر 

کلمات کلیدی: حماس غزه جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر