قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

ابراز نگرانی فرانسه از تداوم حملات صهیونیست‌ها به غزه

وزارت خارجه فرانسه گفت که دولت پاریس از اطلاعیه تل‌آویو مبنی بر اینکه حملات به نوار غزه را تشدید و جنگ با جنبش حماس را متوقف نمی‌کند، شدیداً نگران است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه فرانسه بامداد چهارشنبه نسبت به طولانی‌شدن جنگ در نوار غزه و تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در این باریکه ابراز نگرانی کرد.

 

این وزارتخانه طی بیانیه‌ای گفت که دولت پاریس از اطلاعیه تل‌آویو مبنی بر اینکه حملات به نوار غزه را تشدید و جنگ با جنبش حماس را متوقف نمی‌کند، شدیداً نگران است.

 

در این بیانیه آمده است: «ما بار دیگر بر درخواست خود برای توقف فوری درگیری‌ها که به آتش‌بس دائمی منتهی شود، تاکید کرده و بمباران سیستماتیک [غزه] که منجر به کشته‌شدن تعداد زیادی غیرنظامی در روزهای اخیر شده را محکوم می‌کنیم».

 

پیش از این نیز «صیف ماگانو»، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه از گسترش عملیات رژیم اسرائیل به مرکز غزه ابراز نگرانی کرده بود.

 

گزارش‌ها حاکی است نیروی هوایی ارتش رژیم اسرائیل در روزهای ۲۴ و ۲۵ دسامبر بیش از ۵۰ حمله هوایی به مرکز غزه انجام داد و از جمله سه اردوگاه پناهندگان را هدف گرفت.

 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل علی‌رغم مخالفت‌های جهانی با عملیات این رژیم در غزه که به کشته شدن نزدیک به ۲۱ هزار فلسطینی و زخمی شدن ده‌ها هزار نفر دیگر منجر شده روزگذشته اعلام کرد که جنگ طی روزهای آینده تشدید خواهد شد.

 

جنگ در غزه از روز ۷ اکتبر آغاز شد، بعد از آنکه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس در پاسخ به هفت دهه اشغالگری این رژیم عملیاتی موسوم به «طوفان‌الاقصی» را علیه اسرائیل آغاز کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار