دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

بازداشت هشت جاسوس سیا توسط سربازان گمنام امام زمان(عج)

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات اعلام کرد که هشت جاسوس سرویس اطلاعاتی آمریکا که تحت پوشش شهروند خبرنگار مبادرت به جمع آوری اطلاعات از اغتشاشات می نمودند توسط اعضای این وزارتخانه بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین فرصت مناسبی را برای اخلالگران نظم و امنیت فراهم آورد تا با پوشش اعتراضات مردمی و حمایت سرویس های امنیتی بیگانه زمینه اغتشاشات وسیعی را در سطح شهرهای ایران فراهم آورند. از زمان وقوع اغتشاشات، سرویس امنیتی و قضایی کشورمان مرتبا از نقش دادن سرویس های بیگانه و عوامل منافقین و خاندان پهلوی سخن به میان می آوردند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات درباره جدیدترین اقدام اطلاعاتی این وزارتخانه  اعلام کرد: تعدادی از عناصری که در تلاش برای جمع آوری اطلاعاتی از اغتشاشات و انتقال آنها به خارج کشور جهت ارائه به بیگانگان بودند قبل از هرگونه اقدام، شناسائی و دستگیر شدند.

 

وی افزود: عناصر مذکور که با بودجه سرویس اطلاعاتی آمریکا (CIA) که در کشورهای مختلف آموزش های لازم جمع آوری اطلاعات در پوشش شهروند خبرنگاری دیده بودند، از مدت ها قبل تحت رصد اطلاعاتی قرار داشته و پس از اوج گیری اغتشاشات، مشخص گردید که دستوراتی برای حضور در اغتشاشات و تهیه گزارشات دقیق و به ویژه تصویری دریافت کرده اند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات تصریح کرد: بر این اساس تعداد ۶ نفر از این افراد که در زمان حضور در صحنه های اغتشاش و اجرای دستورات عناصر سرویس اطلاعاتی دستگیر و همچنین ۲ نفر دیگر نیز که اقدام به جمع آوری اطلاعات و قصد انتقال آن به خارج از کشور را داشتند؛ قبل از خروج از کشور شناسایی و دستگیر شدند.

 

مدیرکل ضد جاسوسی ضمن تأکید بر هوشیاری و مراقبت سربازان گمنام امام زمان (عج) در صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: سایر افراد مرتبط با این شبکه در سطح کشور تحت رصد قرار داشته و در صورت هرگونه اقدام مغایر با امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مورد برخورد قضایی و امنیتی قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار